Fotomuntatge de María José Campanario i Jesulín de Ubrique.

Jesulín de Ubrique, trencat en parlar sobre la dolorosa malaltia de la seva dona

Jesulín de Ubrique s'ha sincerat sobre la seva relació amb la catalana María José Campanario

Jesulín de Ubrique ha arribat a 'Mi casa es la tuya' amb ganes d'obrir-se en canal. Així, el torero ha parlat extensament sobre la seva dona, la catalana María José Campanario. Fa més de vint anys que la parella viu feliçment casada i sembla que per a ells la fórmula de l'èxit resideix en la confiança.

«La meva dona és molt reservada», ha començat dient el torero. «Ella és molt desconeguda perquè així ho ha decidit, però tothom hi opina», afegia Bertín Osborne.

«A la meva dona cal conèixer-la. Jo soc molt caut i no m'atreveixo a opinar sobre ningú sense conèixer-lo. Moltes vegades han volgut plasmar una imatge de la meva dona que no s'hi correspon», s'ha lamentat Jesulín. «Jo la definiria com una dona molt senzilla, normal i pencaire. També amiga de les seves amigues, molt jocosa i divertida, Tant de bo algun dia puguis entrevistar-la», així ha definit la catalana.

«Tinc sort de tenir-la com a amiga i com a parella. Tu tens les teves amistats, jo les meves, però intentem mantenir les opinions en comú. I això segons el meu parer dona estabilitat. M'ha donat uns fills meravellosos i, encara que pot tenir una vida més fàcil, s'aixeca per anar a pencar», ha explicat sobre com és el seu matrimoni amb Maria José Campanario.

Imatge de Jesulín de Ubrique parlant amb Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'
Jesulín de Ubrique s'ha sincerat sobre la seva vida familiar. | MEDIASET

Sorprenentment, el torero també ha parlat sobre la pitjor crisi que van poder travessar en la relació. Va ser quan la catalana decidia marxar a estudiar a l'estranger, una època força complicada en què van arribar a sonar amb força els rumors de separació.

Tot i això, segons Jesulín de Ubrique, això no va fer més que reforçar-los. «S'ha tret una carrera a l'estranger i durant aquesta etapa hi va haver problemes per a la premsa sensacionalista, però entre nosaltres no hi va haver res més que suport incondicional», ha volgut deixar molt clar.

Jesulín de Ubrique es trenca en parlar del seu matrimoni

«Jo vaig ser egoista al principi, perquè no ho veia necessari, però jo no soc ningú per prohibir-li res. Aleshores, els nens eren petits i no se n'adonaven gaire, em va tocar estar al peu del canó, però estic orgullós d'haver posat aquest granet de sorra a la seva professió», ha reconegut el torero.

Respecte a les suposades crisis a què han hagut de fer front, Jesulín ha explicat que no pot estar «desmentint tot el dia el que diuen sobre nosaltres i el millor que hem fet és aïllar-nos de tot això».

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín i Campanario fa més de vint anys que viuen feliçment casats. | Europa Press

«Ella moltes vegades s'ha sentit atacada, perquè, si hi ha una cosa que no aguanta, és la mentida i que la utilitzen. Al final hem hagut de deixar-ho a les mans de la justícia, perquè des de llavors mesuren molt què han de dir o poden dir. Jo no vull que als meus fills els afecti res, per això cal posar un cert ordre, ha dit sobre l'efecte que ha pogut tenir sobre María José i la seva família.

A més, el torero també ha deixat clar que la seva dona és molt forta i ha sabut conviure amb el dolor. La catalana pateix des de fa anys fibromiàlgia, una malaltia que fins i tot l'ha portada a l'hospital en nombroses ocasions. «És un mal d'articulacions, però s'ha de saber gestionar. Ella ha tingut diverses crisis. Per exemple, els canvis de temps l'afecten molt més», ha explicat a Bertín.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!