Primer pla de Jesulín de Ubrique posant al photocall d'un esdeveniment l'any 2021

Jesulín de Ubrique sap la veritat: l'última hora de María José Campanario

Jesulín és l'únic que coneix realment com evoluciona la seva dona

Jesulín de Ubrique sembla que s'ha pres un descans després de l'última gira televisiva que va iniciar fa mesos. El torero s'ha centrat en les gravacions de 'Masterchef Celebrity' i aviat podrem veure les seves aventures a les cuines més famoses de la televisió. Mentrestant, continua reclòs a casa seva amb María José, ajudant-la amb el seu fill Hugo i estant molt pendent de la seva salut.

Recordem que l'odontòloga va ser diagnosticada de fibromiàlgia i ha hagut de ser ingressada més d'una vegada. L'última va tenir lloc quan el seu fill només tenia pocs mesos de vida. Després de saber gràcies a Jesulín que la seva dona està de baixa mèdica, ara ha transcendit com es troba realment.

Jesulín de Ubrique és l'únic que coneix la realitat de María José

Jesulín de Ubrique va decidir fa temps deixar de banda el món mediàtic. Eren molt poques les vegades que el vèiem responent a la premsa que li preguntava sobre l'últim atac de Belén. El torero sempre ha donat el silenci com a resposta i no ha intervingut mai en polèmiques ni ha aprofundit en la seva vida íntima.

Per això, va sorprendre quan a 'Mi casa es la tuya' va revelar que María José es trobava de baixa mèdica. Fa temps que l'odontòloga no es deixa veure públicament i els rumors sobre la seva salut no es van deixar de produir.

Imatge de María José Campanario somrient amb ulleres de sol
María José continua de baixa mèdica. | GTRES

Segons Jesús, la seva dona està centrada en la cura d'Hugo mentre continua estant de baixa fins a recuperar-se completament. Fa poc, María José va fer 44 anys i ho va celebrar en la més pura intimitat, això sí, va rebre les felicitacions de familiars i amics.

Una va ser la de Toñi Moreno, que va poder parlar per telèfon amb Campanario perquè té bona relació amb el matrimoni. «L'estimo molt i li vaig trucar per felicitar-la», va explicar en arribar a Madrid per participar també en 'Masterchef'.

Moreno coincideix amb Jesulín al 'reality' culinari i, encara que seran contrincants, la veritat és que els uneix una bonica i sincera amistat. Per això, la presentadora sap ben bé com es troba la salut de María José.

«Ella està bé. És una mare excepcional, sens dubte», va afegir, allunyant els rumors sobre una recaiguda en la malaltia. Unes declaracions que coincideixen amb les que Carmen Bazán va pronunciar amb motiu del primer aniversari d'Hugo.

Jesulín de Ubrique viu pendent de la seva dona

Des d'aquelles impactants imatges de María José molt desmillorada que tots recordem quan va ser diagnosticada amb fibromiàlgia, Jesulín no se n'ha separat. El torero ha estat molt atent a les seves recaigudes, acompanyant-la a cadascun dels ingressos hospitalaris.

L'estat de salut de l'odontòloga de Castelló es va veure molt compromesa i la por es va instal·lar a tota la família. A les èpoques en què la malaltia li va donar un respir, vam poder veure María José reprenent la seva professió. No obstant això, des del naixement d'Hugo no n'hi ha hagut rastre. Viu gairebé reclosa a casa d'Arcos de la Frontera i resulta complicat obtenir imatges de la mare de Julia Janeiro.

Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera
Jesulín està molt pendent de la salut de la seva dona. | Europa Press

Tot i que ara sembla estar estable, la veritat és que és una malaltia amb molts alts i baixos. El torero n'és conscient i tracta en tot moment d'ajudar-la en tot allò que necessiti.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!