Jesús Cintora manté una relació amorosa amb la periodista Rocío Delgado

El periodista porta diversos mesos de romanç amb la viguesa de 32 anys

Jesús Cintora ha trobat l'amor dins de la seva mateixa professió, el periodisme. L'antic presentador de 'Las mañanas de Cuatro' està estudiant diferents projectes per tornar de nou davant de les càmeres. Des de fa diversos mesos viu un romanç amb la periodista Rocío Delgado, una viguesa de 32 anys molt coneguda per ser un dels rostres més populars de Telemadrid. Rocío compta amb una gran activitat professional. L'any 2007 es va llicenciar en Periodisme a la Universitat de Navarra i es va unir a Antena 3 Notícies. Mesos després, va donar el salt a Telemadrid, on va començar a treballar de reportera d'informatius, tal com explica 'LOC'. Allí també va dur a terme un programa cultural anomenat 'Escenario Madrid'. La gallega va deixar constància de les seves aficions, el teatre i la literatura.

esentadora és una gran melòmana i li encanta compartir en Twitter cançons de The Rolling Stones, Joaquín Savina, Loquillo, The Guareixi o Arcade Fire. Una passió a la música que la uneix encara més al periodista. De fet, tots dos van assistir junts al concert que va oferir Aerosmith dijous passat, 28 de juny. Un cap de setmana abans es van desplaçar fins al País Basc al festival Azkena Rock per gaudir d'aquesta forma del recital de John Fogerty. Cal assenyalar que aquest no és l'únic viatge que ha realitzat la parella, ja que, en aquests tres mesos han deixat constància en Instragram de totes les seves escapades, però sense fotografiar-se junts.

 

Un robadoEn el palacio de los Castejones, en #Ágreda #sábado #relax #postureorural #paseosbonitos #Soria #momentos #elementostime #hayquebuscarlabelleza

Una publicación compartida de Rocío Delgado (@_rocio_delgado_) el


Comentaris

envia el comentari