Imatge de Jesús Manuel Ruiz.

Jesús Manuel Ruiz revela per què han acomiadat a Sandra Barneda i qui se'n beneficia

Jesús Manuel carrega amb tot contra la docusèrie de Rocío Carrasco

Jesús Manuel Ruiz ha tornat a carregar contra Rocío Carrasco. El conegut periodista del cor va ser acomiadat de Sálvame després de criticar durament la filla de Rocío Jurado. Ho va fer mentre s'emetia la docusèrie de Rocío, contar la verdad para seguir viva, i ara continua criticant tot el que té a veure amb ella. Especialment, ha estat molt contundent pel que fa a la nova sèrie que ha gravat per a Telecinco, En el nombre de Rocío.

Jesús Manuel Ruiz ha posat el focus directament en el seguiment escàs de la segona part de la docusèrie. I tot després que, excepte en aquest darrer capítol, les dades de share fossin tan discretes que ha fet qüestionar a la 'cúpula' si els ha sortit rendible gravar aquesta nova docusèrie.

Jesús Manuel Ruiz posa el focus a la nova docusèrie de Rociíto

«El temps va desinflant la història de Carrasco, menys seguidors, menys share i menys credibilitat. L'emissió de la segona part de la docusèrie ja no arriba al milió d'espectadors». Així de clar ho deixa Jesús Manuel Ruiz a EsDiario.

Pla general de Jesús Manuel Ruiz a un photocall
Jesús Manuel Ruiz parla sense embuts a l'hora de criticar a Rocío Carrasco | Cedida

La veritat és que Jesús Manuel s'equivoca en les seves afirmacions, perquè En el nombre de Rocío sí que ha aconseguit i, fins i tot, superat el milió d'espectadors i un 13,6% de share.

«L'audiència decideix. Sempre sobirana, per bé, malament o regular», assegura el periodista al seu últim article.

A més, Jesús Manuel té crítiques per a tothom i, com no podia ser d'una altra manera, posa al punt de mira Jorge Javier Vázquez. Posa sobre la taula com Jorge Javier va deixar de presentar la primera part de la docusèrie després del primer capítol.

Jesús Manuel critica Jorge Javier i no el creu capaç de fer miracles

«Jorge Javier Vázquez es va lliurar de la crema el 2021 en abandonar la primera part com a presentador. Savi, ràpid i intel·ligent. Vázquez coneix bé el seu públic. I la poca equitat dels defensors s'ensumava des del principi», apunta.

El periodista de la premsa rosa exposa que Jorge Javier arriba ara per donar una mica d'alè a la docusèrie després de les fluixes dades recollides amb Sandra Barneda.

Imatge de José Manuel Ruiz, col·laborant a Sálvame Diario
Jesús Manuel Ruiz carrega contra la docusèrie estrella de Telecinco | Mediaset

Això sí, l'ex de Sálvame té clar que no creu que el presentador de Badalona faci miracles. «La vareta màgica de Jorge Javier és poderosa a convertir el 'no-res' en 'tot', difícil també en aquesta ocasió. La gent està cansada dels plors constant de Carrasco i el victimisme que presenta davant del món».

«El poble és sobirà i té memòria»

Per si no n'hi hagués prou, Ruiz no deixa de referir-se a la filla de Rocío Jurado en les seves últimes línies del seu article. Un text en què ha estat més contundent que mai.

Jesús Manuel torna a assenyalar Rocío Carrasco. «La portada de la revista ¡Hola! el dia del casament amb l'ésser de llum o l'ombra allargada del xiprer el 2016 i on assegurava que al seu casament hi eren els que hi havien de ser va ser Rocío Carrasco. L'altra història no es pot obviar», ha assenyalat. «El poble és sobirà i té memòria», afirma. El cas és que Jesús Manuel torna a exposar una notícia errònia.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco és l'objectiu de les crítiques de Jesús Manuel Ruiz | Telecinco

La veritat és que aquesta afirmació és una falsedat, ja que Rocío Carrasco no va dir mai que al seu casament hi eren «els que hi havien de ser». Una cosa que li hagués quedat ben clara si hagués vist tota la docusèrie de Rocío, contar la verdad para seguir viva.