Jesús Mariñas assegura que Paula Echevarría i Bustamante estan «més units pel sexe que per l'amor»

«S'agraden moltíssim amb la seva masculinitat i aparent fragilitat», afegeix el periodista
Paula Echevarría junto a David Bustamante. | Cedida

 

Conegut per la seva comprensió i amabilitat amb la premsa, dijous passat 20 d'abril, David Bustamante va esclatar arran d'uns constants rumors i crítiques cap a la seva forma de vida i la seva relació amb Paula Echevarría. El periodista Jesús Mariñas ha dedicat la seva columna d'opinió del diari 'La Razón' a analitzar la situació del matrimoni: «Encara que alguns asseguren que no hi ha marxa enrere, altres confien que David baixi el cap i accepti les condicions que la guapa Paula Echevarría imposa per reconciliar-se».

Les condicions de què parla Mariñas són que el cantant deixi la seva agitada, costosa i gens recomanable vida que porta des de molt abans que la parella es conegués. «Paula només es comunica per WhatsApp, mentre David es va amagar. Donen peu a especulacions, rumors que fan suposar o més aviat situar com a dia límit per definir postures la propera Primera Comunió de Daniella. Uns sostenen que serà al maig (...) d'altres al juny», escriu el periodista.

 

Mariñas s'atreveix, en la seva columna, a donar el detonant de la ruptura que, segons ell, es va tractar d'«una nit de festa amb una sorollosa colla que ell no vol deixar». El més impactant de la columna del periodista és quan afirma que la parella «està més unida pel sexe que per amor» i que «s'agraden moltíssim amb la seva masculinitat i aparent fragilitat».