Jesús Mariñas confessa que va sofrir 'bullying' a l'escola per la seva condició sexual

El periodista ha concedit l'entrevista més sincera a 'Sábado Deluxe'
Jesús Mariñas durant la seva entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

Jesús Mariñas ha concedit la seva entrevista més sincera a 'Sábado Deluxe', on ha repassat els moments més importants de la seva vida i ha revelat tots els detalls de les seves noces. I és que el periodista ha sorprès recentment en revelar que s'ha donat el «sí, vull» amb Elio Valderrama, al costat de qui celebra a més el seu primer aniversari de noces. Una relació que, malgrat ser un dels periodistes més populars de la premsa del cor, han aconseguit mantenir ben lluny de les càmeres i del focus mediàtic. De fet, han viscut el seu amor amb tanta discrecció que ningú, excepte dos testimonis, es va assabentar que s'anava a casar.

Després de 27 anys de relació, el periodista pot presumir de tenir una de les relacions més sòlides del panorama televisiu actual. No obstant això, la veritat és que li va costar molt poder arribar a viure la seva sexualitat amb tranquil·litat perquè va sofrir 'bullying' i fins a la mort de la seva mare mai es va atrevir a confessar públicament la seva orientació sexual. «Em vaig sentir tristament més lliure. Mai em va passar pel cap explicar-li-ho. Jo sempre li vaig tenir molt respecte», comentava, revelant a més que «en la intimitat (familiar) em deien 'Suso', i en a l'escola 'Susi'».

 

Una situació molt dura que el periodista va haver de suportar durant els seus anys escolars: «No et deien marieta, perquè llavors no es deia així, però hi havia una espècie de rebuig social no per part de la gent adulta, sinó per part dels xavals de la teva edat». Amb el pas del temps, Mariñas va aconseguir superar aquesta difícil etapa i va acabar configurant-se aquest caràcter personal que tant l'ha definit i que tant èxit li ha donat en la seva carrera com a periodista del cor. Un caràcter que segons considera, va ser com «una espècie de cuirassa o de defensa, d'escut, que va sorgir automàticament».Comentaris

envia el comentari