Jesús Mariñas seriós

Jesús Mariñas abans de morir va prendre una decisió que afecta els seus hereus

Jesús Mariñas ha mort als 79 anys

L'octubre de 2021, Jesús Mariñas va comunicar una notícia trista: estava lluitant contra un càncer de bufeta i portava el procés amb total discreció. I ara el món de la premsa rosa s'ha vestit de dol per anunciar la mort del mític periodista, que ha lluitat fins al final. L'última cosa que va fer abans de morir va ser escriure una columna a la revista 'Diez Minutos', feina que augmenta la suculenta fortuna que ha amassat durant tots aquests anys de trajectòria professional.

Jesús Mariñas era propietari d'un pis espectacular situat a la Gran Via de Madrid. Un immoble no apte per a totes les butxaques. El va posar a la venda el 2017 i va guanyar prou diners per a gaudir d'una merescuda jubilació, encara que mai va deixar de treballar. Els últims anys els ha viscut tranquil, però sempre ha estat al peu del canó. De fet, va estar escrivint per a 'Diez Minutos' mentre era a l'hospital.

Jesús Mariñas somrient
Jesús Mariñas va fer història a la premsa del cor | GTRES

Va ser ingressat d'urgència a un hospital de Madrid, i la notícia va revolucionar la crònica social perquè hi havia molts dubtes a l'aire. L'expert del cor va prendre una decisió que ha afectat els seus hereus: no deixar de treballar i continuar generant ingressos. Escrivia als millors mitjans de comunicació i manejava dades dels personatges més importants del moment.

Al llarg de la seva carrera, Mariñas ha guanyat molts diners, els quals heretarà el seu marit, Elio Valderrama. Segons publica el portal 'El Español', el 2006 Jesús va crear una societat anomenada Valdemarja que ha generat molts ingressos. En un exercici fiscal va declarar un patrimoni de 300.000 euros, i tot gràcies al talent que tenia.

▶️ Muere Jesús Mariñas: Luto en el mundo del periodismo rosa

Mariñas ha format part de projectes que han marcat la història del cor, com ara el programa 'Tómbola'. Allà va compartir espai amb Karmele Marchante, una de les seves pitjors enemigues dins la petita pantalla. El temps no va aconseguir reconciliar-los, però tots dos van treure molt de partit d'aquesta enemistat, ja que la van convertir en un producte atractiu.

Jesús Mariñas va amassar un patrimoni envejable

Jesús ha estat un dels periodistes més ben pagats del mercat perquè tenia relació amb els famosos més influents del moment. Manejava informació exclusiva, i les notícies que va donar han canviat la vida de moltes celebritats, llegat que sempre serà recordat. El seu marit no només heretarà una gran fortuna, sinó també l'orgull d'haver format part de la seva vida.

Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama
Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama | Catalunya Diari

Mariñas ha creat escola, i la seva carrera ha servit d'inspiració per a les noves generacions. És un gran del periodisme, tot i que tenia grans detractors. Un dels últims projectes que va dur a terme va ser escriure les seves memòries en un llibre que avui cobra una rellevància especial.

El col·laborador de 'Tómbola' va comprar un habitatge molt luxós a la Gran Via madrilenya, la zona més cara de la capital. El pis tenia 242 metres quadrats i ha estat testimoni de reunions històriques de la premsa rosa. Segons publica 'Diez Minutos', es va desfer d'aquesta joia a canvi d'1,2 milions d'euros, quantitat que li va permetre jubilar-se tranquil.

Molts personatges del cor estan commocionats per aquesta pèrdua tan trista. Mariñas els va turmentar durant molt de temps, però són conscient que l'únic que feia era la seva feina. Es caracteritzava per ser una persona molt dura, i això el va convertir en milionari.

Jesús Mariñas era gelós de la seva intimitat

Jesús ha parlat de la vida dels famosos més destacats de la crònica rosa, però poc se sap sobre ell. Només sabem que estava casat amb Elio Valderrama, el seu hereu i gran suport. Ha d'estar molt orgullós, ja que el seu marit no va deixar de treballar ni tan sols quan estava ingressat a l'hospital.

L'última cosa que Mariñas va fer abans de morir va ser escriure una columna en què sobre la vida d'Isabel Pantoja. Les seves paraules tenen molta importància, ja que sabia millor que ningú com era la trajectòria de la vídua de Paquirri.