Jesús Ortiz, el pare de Letícia, ho fa públic: «S'ha acabat»

El sogre de Felip VI posa fi a la seva carrera professional després de 50 anys treballant en el món de la comunicació

Imatge de la reina Letícia
Jesús Ortiz, el pare de la reina Letícia, ha treballat més de 50 anys en el món de la comunicació | Gtres


Jesús Ortiz, el pare de la reina Letícia, ha fet pública la seva jubilació després de tota una vida dedicada al món de la comunicació. Així ho ha anunciat a través de les seves xarxes socials, on també ha volgut compartir el motiu de la jubilació als 72 anys.

«Bé: doncs ja oficialment jubilat. Em pregunten que per què passo a la reserva si estic bé. I contesto que cal deixar lloc als altres. I d'acord, sí: perquè necessito una mica més de temps per a la meva família i les meves coses», ha manifestat al seu compte de Twitter.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jesús Ortiz Álvarez es jubila als 72 anys després de més de 50 anys en el món de la comunicació

El pare de la reina Letícia, Jesús Ortiz Álvarez, ha anunciat la seva jubilació després de més de 50 anys treballant en diversos mitjans de comunicació i diferents suports periodístics: ràdio, premsa, televisió, periodisme digital...

«Segueixen en el 'coco' els més de 50 anys d'experiències en tota classe de mitjans, en comunicació corporativa i en comunicació interpersonal. Per alguna cosa servirà a algú, dic jo», ha escrit Jesús Ortiz en un segon missatge a Twitter.

Després d'anunciar la notícia, el periodista ha rebut missatges d'afecte i agraïment per part d'alumnes i companys de professió que s'han inspirat en la seva tasca. «Però si estàs fet un xaval... Una abraçada enorme, estimat professor, i gaudeix de l'altra vida, la important», ha escrit Cristina Fernández.

«Quina fortuna haver-te conegut. Quan aprenentatge. Ara toca gaudir, senyor Jesús. Una forta abraçada», ha compartit el periodista José Antonio Piñero.

Assegura que no es retira de la seva professió

Jesús Ortiz ha dedicat més de 50 anys a una professió que estima i va heretar de la seva mare, la veterana comunicadora asturiana, Menchu Álvarez del Valle, i que va saber transmetre a la seva filla, la reina Letícia, qui va treballar com a periodista abans de contraure matrimoni amb l'aleshores príncep d'Astúries.

Tot i que Jesús Ortiz ha decidit jubilar-se, no vol desvincular-se de la seva professió. «Des de 1969 en l'ofici de comunicar: ràdio, impresa, televisió, digital, corporativa. M'he jubilat de la meva relació laboral, però no de la meva professió», ha afirmat el pare de la reina. A més, Jesús Ortiz també ha modificat la informació del seu perfil de LinkedIn, on es presenta com a «periodista i comunicador independent» des de febrer de 2021.

Es jubila per deixar pas als nous i passar més temps amb la seva família

En el seu comunicat, Jesús Ortiz ha assegurat que es retira per deixar pas a les futures generacions de periodistes i per passar més temps amb la seva família. Separat de Paloma Rocasolano, mare de Letícia, Jesús Ortiz va refer la seva vida amb Ana Togores el 2004, amb la qual conviu en un habitatge als afores de Madrid. De fet, és tradició que la família reial celebri el 6 de gener, dia de reis, a casa de Jesús. 

Desconeixem si la intenció del pare de la reina és, precisament, passar més temps amb les seves netes. Ara bé, cal recordar que la princesa Elionor marxar a l'estranger, a Gal·les, per cursar els seus estudis de batxillerat. 


Comentaris

envia el comentari