Jesús Vázquez reapareix sense cap arruga gràcies al bòtox

El presentador ha tornat a la televisió després d’anar a un centre d’estètica per injectar-se bòtox

Jesús Vázquez durante sus vacaciones
Jesús Vázquez durant les seves vacances | Instagram

Molts famosos no són capaços d’acceptar que el pas del temps fa que el cos humà canviï i s’adapti a les noves etapes de la vida, i això no vol dir que sigui la fi del món. Lapor irracional a envellir s’anomena gerascofòbia i en alguns casos pot arribar a ser tot un problema, provocant que les celebritats passin innumerables cops pel quiròfan per intentar aconseguir un aspecte més jove. No obstant això, no sempre s’aconsegueix, al contrari, moltes vegades l’efecte és completament diferent.

L’últim famós en visitar un centre d’estètica ha estat Jesús Vázquez, el reconegut presentador de Mediaset, que ha tornat a la televisió després d’anar a un centre d’estètica per injectar-se bòtox. Això és una toxina botulínica tipus A que fan servir molts famosos per intentar rejovenir-se.

Cap arruga en el seu rostre

En l’últim anunci que ha protagonitzat, Jesús Vázquez només apareix uns pocs segons, però el canvi físic es nota en el primer cop d’ull provocant que saltés l’alarma i una allau de comentaris de diferents tipus a les xarxes socials.

Entre tots els comentaris es poden llegir, per exemple: «Què li passa en la cara a Jesús Vázquez a l’anunci de Jazztel? Perquè la veu en off li diu Jesús, que si no, creuria que és el veí del davant» o «Aquest senyor compleix anys enrere?». Els seus seguidors estan totalment sorpresos pel seu gran canvi físic sofert, ja que el presentador ha compartit imatges on no es pot veure cap arruga en el seu rostre.

El bòtox és el verí més poderós del món

Crida molt l’atenció com hi ha moltíssims famosos que no són capaços d’acceptar amb naturalitat el pas del temps i prefereixen injectar-se sota la pell una neurotoxina que és descrita com el verí més poderós del món.

Realment el bòtox és una substància elaborada per un bacteri, Clostridium botulinum, que s’ha arribat a fer servir moltes vegades com arma biològica i agent en atacs de bioterrorisme a causa de la seva elevada toxicitat. Val a dir que aquesta substància es va fer servir durant l’època de l’Alemanya Nazi com a referència en el disseny d’un nou sistema d’atac químic, tot i que finalment no ho van fer servir.

Actualment el bòtox és considerat una potencial i perillosa arma de destrucció massiva i està completament prohibit el seu ús per finalitats bèl·liques. Si més no, els científics han aconseguit donar-li un nou ús molt més útil i totalment rentable gràcies a les celebritats que volen ser joves eternament.


Comentaris

envia el comentari