Jesús Vázquez ha aconseguit una espectacular fortuna amb el seu marit

La parella travessa un dels seus millors moments, tant a l'àmbit personal com econòmic

Imagen de Jesús Vázquez.
El presentador Jesús Vázquez en una imatge d'arxiu | Gtres

 

Una de les cares més conegudes de la televisió nacional, i més concretament de Telecinco, és Jesús Vázquez.Un presentador molt estimat, però que sempre s'ha mostrat reticent a parlar de la seva vida privada. De fet, un detall menys conegut sobre Vázquez és que posseeix un patrimoni que arriba als vuit milions d'euros. 

Ha estat el portal 'Jaleos' el que ha revelat aquesta setmana que el presentador d'X Factor España' és també un empresari exitós, al costat de la seva parella, Roberto Carlos. Els dos han creat i consolidat un teixit empresarial força important, que se sumen als contractes de llarga duració que Vázquez ha firmat amb Telecinco, que li permeten seguir cobrant sense tenir cap projecte en marxa. 

Els impressionants èxits empresarials de Vázquez

Sens dubte, Roberto Carlos ha estat un dels suports més grans de Jesús Vázquez, qui l'any 2005 va crear la companyia Bopreci S.L., dedicada a la gestió dels drets d'imatge, màrqueting i publicitaris, «canalitzats o derivats de qualsevol mitjà de comunicació». L'entitat no va tenir un camí fàcil, i l'any 2016 va tenir importants pèrdues, que ja ha aconseguit superar. L'any 2017, Bopreci S.L. va facturar uns 2,4 milions d'euros, amb els quals Jesús ha aconseguit sumar uns 4,2 milions d'euros al costat del seu marit. 

La bona gestió va permetre fer altres passos importants, i és per això que després del primer encert empresarial els dos van decidir crear també Suset Madrid S.L., les activitats de la qual són força similars. Segons el mitjà mencionat, des de fa uns anys la companyia no factura res, però sí que obté uns beneficis destacables, com els 4.000 euros que va guanyar el 2016. 

A banda, també disposa d'un patrimoni de 923.000 euros, que pot servir-los per travessar un mal moment. Vinculada a aquesta última, també trobem Bretufas S.L., dedicada a la compra i venda de béns immobiliaris. En aquest cas, la societat disposa d'un capital de 2,9 milions d'euros. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jesús Vázquez (@jvazquezoficial) on

 

Una parella gairebé perfecta

Aquesta estabilitat econòmica també ha permès a Jesús Vázquez i a Roberto Carlos viure en una luxosa mansió situada a la zona nord de Madrid. Després de disset mesos de relació, l'aniversari de la qual van celebrar el passat 29 de juny, el presentador no ha dubtat a compartir unes precioses paraules al seu compte de la xarxa social Instagram. 

Recordem que la parella ja va saltar a la fama per ser una de les primeres a casar-se després de la legalització del matrimoni homosexual, sota el govern del socialista José Luis Rodríguez Zapatero. Des de llavors, s'ha centrat a consolidar les seves vides, la seva casa i, naturalment, les seves empreses. Ara mateix, no es coneix cap projecte televisiu en el qual estigui immers Vázquez, però sembla que dedica el seu temps a col·laborar amb l'Agència de l'ONU per als Refugiats, intentant sensibilitzar el món sobre la seva situació. 


Comentaris

envia el comentari