'Zapeando' canvia de presentador després de la temporada d'estiu

Jesús Vidal, de 'Campeones', serà col·laborador de 'Zapeando'

L'actor formarà part de la nova temporada del programa que s'iniciarà al setembre amb nou presentador

'Zapeando' no tindrà una tornada de les vacances normal.  Després que Frank Blanco anunciés abans de l'estiu que a partir del setembre ja no presentaria més el programa, en els darrers dies també han anunciat la seva marxa del programa de la Sexta Ana Morgade i Chenoa.

Davant aquesta allau de comiats, el programa s'ha vist obligat a redissenyar el plató i a contractar a noves cares que enganxin als espectadors. En un primer es va anunciar que Dani Mateo seria el substitut de Blanco i,  ara, es fa públic que un dels nous contractes del programa anirà destinat a l'actor Jesús Vidal. 

Un discurs que va enamorar a tothom

Cal recordar que Vidal va ser un dels protagonistes de la pel·lícula espanyola 'Campeones' i que va aconseguir guanyar un Goya com a millor actor revelació. Gràcies al discurs que va fer durant la gala dels Goya, Vidal es va posar al públic a la butxaca i va enamorar a tot el país per les seves paraules plenes de respecte, integració i amor.

Des de llavors, han estat diverses les seves aparicions en programes de televisió i la seva presència televisiva és ja un habitual en les cases de tots els espanyols. Ara, Vidal encetarà una nova etapa professional ocupant una cadira a 'Zapeando', un programa que també compta amb la participació de Cristina Pedroche i Anna Simón.

Imatge dels actors de la pel·lícula 'Campeones'
Jesús Vidal va rebre un Goya per la pel·lícula 'Campeones' | CatalunyaDiari.cat

 

Una trajectòria anterior com a periodista

Tot i que Vidal té una discapacitat visual que només li permet veure en un 10%,  va aconseguir estudiar una llicenciatura en Filologia Hispànica i un màster de Periodisme a l'agència EFE, lloc on va realitzar les pràctiques a la secció d'esports. Després d'uns anys lluny del periodisme, Vidal té ara l'oportunitat de recuperar aquesta faceta professional que, de ben segur, sabrà desenvolupar amb total naturalitat.

També et poden interessar...