Jiménez Losantos ataca Jorge Javier Vázquez: «Es creu immortal»

El periodistaja ja ha carregat en anteriors ocasions contra el presentador, com per exemple quan el va titllar de «covard» per declarar-se a favor del referèndum de l'1-O

Jorge Javier Vázquez en fotografia d'arxiu
Jiménez Losantos ha atacat Jorge Javier Vázquez: «Es creu immortal» | Cedida

Federico Jiménez Losantos segueix en peu de guerra contra un dels presentadors més emblemàtics de la premsa del cor del nostre país. No és el primer cop que Jorge Javier Vázquez rep els atacs del periodista terolès, que ja el va acusar de «covard» quan es va mostrar partidari de realitzar el referèndum. Amb tot, aquesta vegada ha anat un pas més lluny, acusant-lo fins i tot de creure's immortal a conseqüència de la gran fama que l'envolta.

Jiménez Losantos: «Se'ns ha trencat Jorge Javier»

Les paraules de Jiménez Losantos han estat plasmades al mitjà 'La otra Crónica', on el periodista i publicista espanyol ha recollit les següents paraules: «Se'ns ha trencat Jorge Javier, de tant fer-lo servir. Va reaccionar malament quan Kiko Hernández li va preguntar com moderaria la seva frenètica activitat professional. Va dir que, quan li donessin l'alta, seguiria igual».

Losantos, però, no s'ha quedat aquí, i ha aprofitat la conjuntura per llançar un dard enverinat al conductor de 'Sálvame': «Típica però perillosíssima reacció d'eufòria després de l'ensurt, evidentment, 'de mort'. I un ictus no es cura, es cuida. La fama és la pitjor infermera. Ens fa creure immortals».

Jorge Javier ja ha rebut l'alta

Com hem dit anteriorment, no és el primer cop que el terolès carrega contra Jorge Javier. Durant el setembre de l'any 2017, i després que el presentador es posicionés a favor de la celebració d'un referèndum, Losantos l'acusava de «covard, xarnego, que busca que l'acceptin». Així les coses, sembla que encara li guardava una mica de rancor, i ha aprofitat el delicat moment que travessa Vázquez per tornar a descarregar tota la ràbia contra ell.

Per la seva banda, Jorge Javier segueix la seva recuperació amb total normalitat, i el passat divendres rebia l'alta de l'Hospital Universitari Sanitas La Zarzuela, situat a la capital espanyola i on portava ingressat des del passat 16 març.  


Comentaris

envia el comentari