IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El rei Joan Carles tenia quatre amants a Barcelona

El monarca es veia amb una milionària, una estrangera, la filla duna comtessa i una vídua

El rei Joan Carles i la reina Sofia van dormir separats per primera vegada a Barcelona
El rei Joan Carles i la reina Sofia van dormir separats per primera vegada a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

La reina Sofia celebra aquest 2 de novembre el seu 80è aniversari i, com si fos un regal, Pilar Eyre li dedica un article a la revista 'Lecturas'. Això sí, un regal un mica enverinat, ja que la reina emèrita no surt gaire ben parada. Entre altres coses, la periodista la titlla de «freda» o «antipàtica», mentre es dedica a revelar alguns detalls de la vida privada dels pares del rei Felip VI.

I la ciutat de Barcelona té gran part de protagonisme en l'article. Primer perquè Eyre explica que va ser a la ciutat comtal quan els monarques van dormir separats per primera vegada l'any 1976. Segon perquè també revela que el rei emèrit tenia quatre amants a la capital catalana, a més de visitar-la de forma assídua amb Corinna o per a fer-se un tractament contra els signes de l'edat.

Joan Carles i Sofia dormen per separat

Segons explica Eyre, els monarques van fer una visita a Barcelona el febrer de 1976, només tres mesos després de la proclamació de la monarquia. A la nit, Joan Carles va anar a dormir a l'habitació matrimonial —en les seves visites s'allotgen al Palau Albéniz— però un dels servents el va aturar. «Perdoni, majestat, la seva habitació està per aquella banda», li va dir.

El monarca estranyat va mirar la seva dona, que sense dir res va marxar cap a la seva habitació. «Has estat una decisió de la senyora», li va explicar el membre del personal. Joan Carles, resignat, va marxar a l'altra habitació i des d'aleshores no han tornat a dormir mai junts. I és que pocs dies abans d'aquesta nit a Barcelona, la reina Sofia havia enxampat al seu marit amb una altra dona quan va anar a donar-li una sorpresa durant una cacera a Toledo.

El rei emèrit tenia quatre amants a Barcelona

Pilar Eyre explica que, més enllà d'aquesta anècdota, a la reina Sofia no li agrada gaire la capital catalana perquè era una de les ciutats on Joan Carles tenia més amants, concretament quatre. Pel que sembla el monarca es veia a Barcelona amb una milionària amb qui es trobava en una casa de la Via Augusta.

A més, també es veia en un luxós pis amb una dona estrangera que estava emparentada amb el mateix rei per matrimoni; una dona baixeta i simpàtica que era neboda d'una comtessa i que ara viu a Amèrica; i per últim una dona molt coneguda, viuda i poc discreta, fins al punt que anava explicant com era la roba interior de la reina.

Corinna i el rei Joan Carles van viure el seu amor a Barcelona
Corinna i el rei Joan Carles van viure el seu amor a Barcelona | Cedida

 

Barcelona, escenari del seu amor amb Corinna

Més enllà de les quatre amants que hi tenia, el rei Joan Carles també va viure a la capital catalana la seva relació amb Corinna. En un apartament situat a la clínica Planas, el monarca podia fer vida normal i allunyat dels focus de la Casa Reial. A més, aprofitava per anar a fer-se tractaments contra l'envelliment.


Comentaris

envia el comentari