El rei emèrit Joan Carles I

Preocupació a Zarzuela: L'últim ensurt de Joan Carles en un esmorzar amb amics

Tornen a saltar les alarmes a Zarzuela

Joan Carles no guanya per ensurts. Aquests darrers mesos estan sent complicats per la Família Reial, i és que el rei emèrit ha hagut de passar per moments molt durs com la mort de la seva germana, la infanta Pilar, o el seu progressiu aïllament a Zarzuela.

Quan semblava que tot tornava a la normalitat i que don Joan Carles podria gaudir, per fi, dels seus passatemps habituals, un altre incident ha fet saltar les alarmes a Zarzuela. Tot va passar quan el pare de Felip VI es disposava a passar la jornada amb un grup reduït d'amics, amb els que havia quedat per esmorzar.

La mala sort va voler que en el moment en què sortia del cotxe Joan Carles ensopegués i caigués a terra. Gràcies a l'ajuda del seu escorta tot va quedar en un ensurt i va poder gaudir de la trobada sense més contratemps.

Aquest tipus de caigudes son una constant a la vida de Joan Carles, i és que en més d'una ocasió hem pogut veure com l'exmonarca anava a terra. En aquest sentit, l'avançada edat de l'emèrit i diverses operacions -gairebé una vintena- com la implantació d'una pròtesi de maluc, podrien dificultar greument el seu estat de salut. Els serveis mèdics de Zarzuela tenen treball.

Joan Carles i les operacions

El rei Joan Carles va presumir en el seu dia de gaudir d'una «mala salut de ferro» i no li faltava raó. Als seus 82 anys han estat molts els cops que ha hagut de passar per quiròfan. En concret, ha suportat una pròtesi de maluc, una de genoll, un trencament del tendó d'Aquil·les i, l'any 2018, va haver de ser intervingut per un càncer de pell. L'últim cop que el vam veure entrar a l'hospital va ser l'agost de 2019, quan es va sotmetre a una operació de cor.

També et pot interessar...