rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Joan Carles I crida l'atenció al rei Felip VI després de les polèmiques imatges entre la reina Letícia i Sofia

Fonts pròximes a la Casa Reial asseguren que feia anys que no es vivia una situació igual
Imatge d'arxiu de Joan Carles I i el seu fill el rei Felip VI. | CatalunyaDiari.cat

 

Després de les polèmiques imatges que ens deixava el passat diumenge de Pasqua entre la reina Letícia i Sofia, sembla que els rumors sobre la mala relació entre els membres de la família reial no deixen de créixer. Ara, el diari 'EsDiario' assegura que aquesta mala relació entre les reines ha provocat que la relació entre pare i fill, Joan Carles i Felip, hagi esclatat per complet.

 

I és que segons fonts pròximes a la Casa Reial, l'esbroncada entre Joan Carles i Felip ha sigut d'«escàndol», ja que «feia anys que no es vivia res igual entre pare i fill». Així doncs, la tensa situació que es va viure a la sortida de la Missa de Pasqua ha marcat un abans i un després pel que fa a les relacions reials. 

 

Un distanciament entre el rei emèrit i l'actual rei que sembla que no s'acabarà solucionant tan fàcilment com fa uns anys, concretament l'any 2002, quan el llavors Príncep d'Astúries mantenia una relació amb Eva Sannum. I és que, llavors, Joan Carles va demanar al seu fill que elegís entre «l'amor i la Corona». 

La relació entre Joan Carles I i Felip VI

No obstant això, i amb el pas dels anys, la relació entre ambdós va tornar a normalitzar-se fins que va tornar a esclatar amb el polèmic romanç entre la periodista Letícia Ortiz i l'hereu a la Corona. 

 

Després de l'abdicació de Joan Carles, la distància entre tots dos anava fent mossa, però el tracte del rei Felip cap a la seva germana, la infanta Cristina, i el seu marit pel Cas Nóos va tornar a dividir a la família en general.

 

Tanmateix, i després del 80 aniversari del rei emèrit fa uns mesos, semblava que arribaven moments de pau i tranquil·litat a la Casa Reial. Malauradament per als monarques, sembla que la cosa no ha sigut així. 

 

I és que la cara de Joan Carles presenciant l'actuació de la reina Letícia, qui no va deixar que Sofia es fotografiés amb les seves nétes, deixava entreveure que el rei emèrit no es va prendre gent bé aquest gest de la seva jove. A més, i segons apunten diverses fonts, Joan Carles va deixar passar un parell d'hores abans de trucar el seu fill per telèfon. 

 

Segons el citat mitjà, va ser una conversa curta però tensa, on amb prou feines, Joan Carles va deixar parlar al rei Felip. I és que el rei emèrit li va retreure al rei Felip que la culpa del que havia passat havia sigut seva, ja que no va intervenir a temps i va permetre certes actituds de Letícia que són «impròpies» amb les obligacions del regnat. En aquest context, Joan Carles va acabar etzibant al seu fill: «Posa ordre a casa teva!».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris