rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Joan Carles crida l'atenció a Felip per parlar amb ell i aquest li contesta que «ara no»

El rei emèrit li ha comentat a Felip VI a la sortida de la catedral: «vine un moment, hem de parlar»
Moments en què els dos reis observen el mal entès entre Letícia i Sofia. | Xarxes socials

 

Res més sortir de la catedral, la Família Reial va posar somrient davant dels mitjans de comunicació, ja que encara desconeixien la baralla que acabava de produir-se a l'interior de l'església entre les dues reines. Ara 'El Confidencial' ha descobert que els dos monarques van continuar parlant sobre el succés en qüestió.

 

Pel que sembla, el rei Joan Carles va voler comentar la discussió amb el seu fill. «Felip, Felip... vine un moment», mentre se li acosta a cau d'orella i li comenta: «Això cal parlar-ho», fent referència al desacord entre les dues reines.

 

Però el rei Felip VI conscient de la presència d'un gran nombre de mitjans de comunicació, li contesta sorprès: «Què? Com? Ara no, ara no... saps que no és el moment, comprens?», etziba Felip.

En aquest instant, la reina Sofia sent que el seu espòs tracta d'intercedir en el seu nom i s'acosta al rei Joan Carles i li comenta: «Doncs, no hi ha res a fer...». Unes paraules que criden molt l'atenció, ja que durant els últims anys s'ha especulat sobre el distanciament entre els reis.

 

Cal destacar que dins de la catedral, on es produeixen tots els fets, un expert també ha pogut llegir els llavis de Sofia en el seu desacord amb Letícia.

 

Els gestos

El mateix mitjà citat també es va posar en contacte amb Cristian Salomoni, vicepresident de l'Associació de Comunicació No Verbal per poder analitzar els gestos de tots els implicats.

 

Cal destacar que quant a la princesa Leonor, la petita «crida l'atenció de la seva mare diverses vegades, primer amb diverses mirades i una altra vegada cridant-la», gestos amb els quals dóna a «entendre que alguna cosa està passant i que intenta amb la mirada escapar de la situació».

A més, apunta que és la mateixa néta de Sofia la que aparta la seva mà «de la seva espatlla, ja que no voler fer-se la foto». Tot seguit, la reina emèrita «tracta de guanyar-se novament a la néta acostant-se a ella i besant-la diverses vegades».

 

En aquest moment, la princesa tracta d'agafar la mà del seu pare «que no li va parar esment, ja que estava parlant». Però passats uns segons d'aquesta acció, tant Joan Carles com Felip observen el desacord entre ambdues i observen les dones de la Família Reial.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris