IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Joan Carles inicia un nou acostament amb Sofia i la resta de la família

Joan Carles està molt més tranquil que fa uns anys i pretén esmenar aquells «errors» que li han pogut ocasionar més d'un disgust en el passat

Los reyes eméritos Juan Carlos y Sofía en una imagen de archivo.
Els reis emèrits Joan Carles i Sofia en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari

Sembla que complir anys li ha anat molt bé al rei emèrit Joan Carles. Els seus 80 anys recentment complerts han servit perquè la família reial experimenti un nou canvi. Ara Joan Carles està molt més tranquil que fa uns anys i pretén esmenar aquells «errors» que li han pogut ocasionar més d'un disgust en el passat.

Després dels seus greus problemes de salut que ha sofert el rei emèrit, segons fonts del seu entorn, ara ha pres la decisió de portar una nova vida i replantejar-se la situació per la qual està travessant tota la família reial. És per aquest motiu que Joan Carles hauria decidit començar un nou acostament entre els seus fills i per descomptat, amb la seva esposa Sofia.

Imagen del rey emérito Juan Carlos y la reina Sofía durante el acto.
Imatge del rei emèrit Joan Carles i la reina Sofia durant un acte.| CatalunyaDiari

 

Diversos viatges junts

Feia temps que no es veia als dos monarques en diverses aparicions públiques. Segueixen fent vides separades però Joan Carles vol passar més temps al costat de Sofia, segons ha pogut saber 'Esdiario'. Abans evitava coincidir amb ella, però ara la seva actitud ha canviat i ja tenen una relació més propera i afectuosa.

Per exemple, han viatjat junts a Ginebra per celebrar l'aniversari de l'espòs de la seva filla, la infanta Cristina, Iñaki Urdangarin. Però també han viatjat a Roma els dos junts per inaugurar la nova il·luminació de la basílica de Santa María la Major.

Imagen publicada por la Casa Real con los asistentes a la comida especial por el 80º cumpleaños de don Juan Carlos
Imatge dels assistents al menjar especial pel 80è aniversari de Joan Carles. | Casa Reial

 

Més pròxim a la seva família

Però el rei emèrit també s'ha acostat a la resta de la família Borbó. En el menjar pel seu 80 aniversari van ser convidats, deixant de costat el seu distanciament. Però sens dubte, les seves visites a Ginebra han fet que la infanta Cristina també estigui més propera a ell.

A més, sembla que el rei Felip no veu raons per desaprovar aquesta possible reconciliació: «Ho ha entès perfectament i no s'ho ha pres com una cosa personal», han assegurat les fonts properes al monarca al mitjà citat.


Comentaris

envia el comentari