rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Joan Carles a Letícia quan encara no era princesa: «No m'agrades, però faré de tu una reina»

La reina Sofia no és l'única que manté una mala relació amb la reina Letícia
Imatge d'arxiu de Joan Carles i Letícia. | Cedida

 

Després de les polèmiques imatges de la reina Letícia impedint que Sofia es fotografiés amb les seves nétes, cada vegada són més les informacions que veuen la llum sobre la mala relació que existeix entre ambdues reines. No obstant això, sembla que Sofia no seria l'única que «no suporta» la parella del seu fill Felip

 

Segons avança el portal 'Merca2', la reina Letícia tampoc es porta gens bé amb el rei emèrit Joan Carles I. I és que des que Letícia va arribar a la Família Reial, Joan Carles li va deixar molt clar la seva opinió sobre ella. 

 

Els reis emèrits no veien amb bons ulls que la futura reina d'Espanya fos divorciada, republicana i a més estigués a favor de l'avortament. Malgrat tot, no els va quedar més remei que acceptar el seu enllaç amb Felip VI.

A Joan Carles mai li ha agradat Letícia 

De fet, una de les primeres frases que Joan Carles va dir-li a Letícia, quan aquesta encara no estava promesa amb el seu fill, va ser: «No m'agrades, però faré de tu una reina». En aquell moment, Letícia es va adonar del que opinava Joan Carles sobre ella, portant la relació a mal port. 

 

No obstant això, i segons el citat mitjà, aquesta no va ser l'única vegada que Joan Carles va «humiliar» Letícia. En una altra ocasió, i davant de tota la família en una reunió amb el germà de la reina Sofia —el rei Constantí de Grècia—, Letícia va parlar durant 20 minuts sobre la situació a l'Iraq, donats els seus coneixements de periodisme.

 

Va ser llavors quan el rei emèrit li va dir: «Letícia,  ja sabem que ets la més intel·ligent de la família, però per favor, deixa parlar els altres».

 

Imatge d'arxiu de Joan Carles i Letícia.| Cedida

Letícia: una dona divorciada, republicana i avortista

I és que el fet que Letícia fos una dona divorciada no li agradava gens, tot i que podia arribar a suportar-ho. No obstant això, el que no va poder tolerar van ser els escàndols sobre la futura esposa del seu fill Felip —i futura reina d'Espanya— sobre l'avortament que va tenir de forma voluntària, i el fet que fos totalment republicana. 

 

Tanmateix, Joan Carles no es trobava gens còmode amb el fet que Letícia es dediqués al periodisme. I és que malgrat que Letícia va abandonar la seva carrera professional quan va anunciar el seu compromís amb Felip VI, per al rei emèrit, en ser ella periodista, era considerada l'«enemiga» de la Casa Reial. 

 

Diverses situacions que amb el pas dels anys han pogut fer-se més significatives, encara que amb l'actual càrrec de reina de Letícia, ella també ha pogut «retornar» algunes de les «humiliacions» que ha hagut d'escoltar del seu sogre Joan Carles. Per exemple, a l'aniversari del centenari del pare del rei emèrit, Letícia no va deixar que la seva filla Elionor anés a missa. Un fet que va enfadar, i molt, Joan Carles. 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris