rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Joan Carles va recriminar a la reina Letícia la seva actitud després de la discussió amb la reina Sofia

El rei emèrit li va dir que si no volia fotos de les nenes amb els seus avis, no les hagués tingut
Moments de màxima tensió entre Letícia i Sofia. | Xarxes socials

 

La discussió entre Sofia i la reina Letícia a la sortida de la missa de Pasqua celebrada a Palma de Mallorca segueix donant molt què parlar. Ara han sortit a la llum les paraules que el Joan Carles I li va dir a la seva nora després del tens enfrontament que aquesta va tenir amb la seva dona.

 

«Si no vols fotos de les nenes amb els avis, no haver tingut dues filles amb Felip», li hauria dit el rei emèrit a Letícia, segons ha explicat Gustavo González a 'Sálvame'. A més, el periodista assegura que el Joan Carles també li hauria dit a la seva nora que espera que el futur del seu fill sigui més tranquil que la seva vida.

 

Joan Carles també va intentar parlar amb Felip

Només sortir de la catedral, el rei Joan Carles va voler comentar la discussió amb el seu fill. «Felip, Felip ... vine un moment», li diu mentre se li apropa a l'orella i li comenta: «D'això cal parlar-ne», fent referència al desacord entre les dues reines.

Però Felip VI conscient de la presència d'un gran nombre de mitjans de comunicació, li contesta sorprès: «Què? Com? Ara no, ara no ... saps que no és el moment, ho entens?».

 

En aquest instant, la reina Sofia escolta com el seu marit intenta intercedir en el seu nom i s'acosta al rei Joan Carles i li comenta: «Bé, no hi ha res a fer...». Unes paraules que criden molt l'atenció, ja que durant els darrers anys s'ha especulat sobre el distanciament entre els reis.

 

Llegeixen els llavis de Sofia durant la seva picabaralla amb Letícia

Un expert en llegir els llavis ha pogut analitzar detingudament els escassos segons de la discòrdia, i ha arribat a les següents conclusions: en un primer moment la reina emèrita s'acomiada dels assistents a la catedral amb un breu «Fins després», tot i que el frec a frec més tens ve després.

L'esposa de Joan Carles agafa les seves nétes i assenyala al fotògraf familiar de la Casa Reial, mentre li comenta a les petites: «Mira aquí, aquí, aquí». En aquest instant Letícia surt a escena i tapa al fotògraf, una situació que provoca la desesperació de la reina Sofia, que li suplica a la seva nora: «Deixa-ho, per favor».

 

Aquestes paraules són gairebé idèntiques a les que diu Felip quan apareix per intervenir entre les dues: «Si us plau, deixa-ho», comenta a la seva dona mentre l'agafa del braç.

 

Imatge de la reina Letícia, les infantes i la reina Sofia a la sortida de la Catedral | Telecinco

 

Letícia crida l'atenció a Sofia després la picabaralla

Tal com es pot observar a les imatges de 'Sálvame', la reina emèrita surt a la mateixa vegada de la catedral que Letícia, Elionor i la seva germana Sofia, moment en què la dona de Felip VI observa la seva sogra i li etziba entre rialles per dissimular davant d'un gran nombre de fotògrafs: «On vas? On vas?», al que la reina Sofia contesta sense fer-li gaire cas i somrient en tot moment: «Molt bé, molt bé».

 

 

Però segons després, Letícia torna a insistir i li torna a dir: «On vas tu davant?». Seguidament, Sofia contesta la reina actual: «Ah, està bé» i dona un pas enrere dirigint-se cap al rei emèrit que es disposava a sortir de la catedral.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris