Joan Carles i Sofia es mostren molt afectuosos durant un esmorzar a 'El Invernadero' de Madrid

Una actitud que feia anys que no mostraven

Juan Carlos y Sofía se encuentran en un gran momento
Imatge de Joan Carles i Sofia arribant al restaurant El Invernadero de Madrid. | Diez Minutos

Joan Carles i Sofia han sorprès a tothom amb una actitud cordial i afectuosa que feia molts anys que no mostraven. Segons apunten diversos mitjans, els reis emèrits estan revivant la flama de l'amor després de 55 anys, quan es van casar. 

I és que després del moment d'alta tensió que viu la Família Reial, per la incògnita que presenta la infanta Cristina sobre la seva suposada residència en cas que Iñaki Urdangarín acabés empresonat, Joan Carles i Sofia han volgut mostrar l'altra moneda de la monarquia.

Segons publica la revista 'Diez Minutos', els reis emèrits van gaudir d'un esmorzar a 'El Invernadero' de Madrid, un restaurant de cuina tradicional, que es troba al barri de La Moraleja, una de les zones més exclusives de la ciutat. 

Així doncs, i segons el citat mitjà, Joan Carles i Sofia van gaudir d'un relaxat esmorzar, acompanyats d'un grup d'amics. No obstant això, el que més va sorprendre van ser les mirades còmplices i plenes de felicitat dels reis, qui mostraven així la seva faceta més afectuosa. 

Juan Carlos y Sofía, antes de entrar en El Invernadero
Imatge de Joan Carles i Sofia abans d'entrar al restaurant. | Diez Minutos

 

Celebrant l'aniversari de Joan Carles 

Un esdeveniment on també es va celebrar l'aniversari de Joan Carles, qui el passat 5 de gener complia 80 anys. Així doncs, els amics del rei emèrit va organitzar un petit esmorzar per celebrar l'aniversari del monarca entre amics. El que més va sorprendre, però, va ser l'actitud de Sofia. 

I és que la reina es va deixar veure somrient i animada en tot moment, al costat de Joan Carles. Així doncs, i malgrat que molts mitjans ja donaven per morta la relació entre els reis emèrits, aquestes últimes imatges ho desmenteixen. 

Sofía, muy cercana y sonriente, al lado de Juan Carlos
Imatge de Joan Carles i Sofia abans de l'esmorzar entre amics. | Diez Minutos

 

Els reis emèrits, més afectuosos

Tanmateix, cal recordar que han sigut múltiples els actes institucionals presidits per la Família Reial, on no se'ls ha pogut fotografiar amb una actitud tan afectuosa i pròxima com la d'aquesta setmana. No obstant això, sí que és cert que durant l'entrega dels Premis Nacionals de l'Esport 2017, Joan Carles i Sofia ja es van començar a deixar veure amb una actitud més relaxada. 


Comentaris

envia el comentari