Joan Carles I, disposat a tornar a Espanya amb un informe que ho canviarà tot

Asseguren que la seva fugida és temporal i que té un pla de venjança

El rei emèrit Joan Carles I en primer pla, mirant a càmara
Asseguren que la seva fugida és temporal i que té un pla de venjança | Catalunya Diari

La fugida de Joan Carles I s'ha fet en secret, però no ha pogut aixecar més soroll. Són molts els mitjans que situen el pare del rei Felip en llocs molt més recòndits que Portugal. Si al principi s'especulava que havia escollit la República Dominicana, aquest cap de setmana hem sabut que havia aterrat ni més ni menys que a Abu Dhabi.Un destí d'allò més inapropiat si es té en compte d'on van sortir les suposades donacions i comissions que va rebre Joan Carles I. «Ha tornat al lloc del crim», es podria arribar a pensar. Però el veritable destí de l'exmonarca només el sap la seva família i aquelles persones més pròximes a l'emèrit.Enmig de tota aquesta voràgine d'informacions, 'Periodista Digital' assegura que sap de bona mà que Joan Carles I es troba fora d'Espanya només de manera temporal, com si d'unes vacances es tractés. La seva tornada no tardarà, diuen, i sembla que el seu retorn promet aixecar els fonaments del nostre país.De tots és sabut que, si alguna cosa no agrada al pare de Felip VI, és que el deixin a un costat. La seva «forçosa» abdicació i retirada de l'agenda oficial van causar estralls en l'ànim de l'emèrit. La retirada de la seva assignació econòmica després de sortir a la llum les declaracions de Corinna, només va ser l'avantsala que marcaria la seva marxa d'Espanya, que segons sembla, no està disposat a acceptar. «No pensa renunciar al seu país», asseguren persones pròximes a Zarzuela.Perquè una cosa és que et retirin una paga —passar fam, no passarà— i una altra molt diferent és que et convidin a marxar del teu país, cosa que no està disposat a fer definitivament. Tant és així, que des del digital asseguren que Joan Carles tornarà a Espanya el pròxim 10 de setembre.Segons testifiquen, ell mateix ho va revelar als seus amics durant el dinar de comiat que van celebrar a Sanxenxo dies abans de marxar. Pel que sembla, l'emèrit els va comentar que es tornarien a veure en el mateix restaurant el 10 de setembre, un dia abans de la data en la qual havien de començar els campionats de regates, suspesos a conseqüència de la pandèmia.


Joan Carles podria venjar-se del govern de Sánchez

La idea de l'emèrit és tornar a reunir-se amb els seus amics que, malgrat no haver-hi regates, sí que sortiran a navegar els dies 11,12 i 13 de setembre. Però darrere d'aquest retorn no hi ha només l'alegria de tornar a veure la seva gent, sinó també un pla dirigit expressament a Moncloa.Tal és el cabreig de Joan Carles I per tot el que s'especula sobre ell, que té pensat explicar-ho tot i assenyalar culpables. Pedro Sánchez i Pablo Iglesias figuren en la seva llista com els caps d'un complot contra ell, basat en mentides, amb l'única fi de danyar la imatge de la Corona, segons recull 'Periodista Digital'.


L'emèrit proclamarà als quatre vents la campanya en contra seva i la intenció de l'actual govern espanyol d'acabar amb la Constitució de 1978. Però no ho farà personalment, sinó que utilitzarà un intermediari de màxima credibilitat i proximitat a la seva persona perquè difongui el missatge.Això, sumat al silenci per part de Casa Reial, està preocupant al govern de Sánchez, que tem que la seva legislatura corri perill. Mentre la Família Reial passa les seves vacances a Marivent (Mallorca), des de Moncloa es mantenen alerta de cada moviment del rei emèrit, Joan Carles I.


Comentaris

envia el comentari