IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Joan Gaspart enfonsa un dels seus hotels de luxe i acumula un deute tan gran que fa impossible la seva venda

L'establiment carrega amb un deute de 24 milions d'euros, fet que fa molt difícil trobar un comprador

L'establiment compta amb setanta habitacions d'estil 'art noveau'. | Cedida

El que va ser president del Barça, Joan Gaspart, no està passant per la millor època. Un dels hotels que té en propietat, el Gran Hotel La Florida, situat a Barcelona, ha acumulat un deute superior a 24 milions d'euros. Després de l'enfonsament de l'establiment, la venda a un possible comprador interessat s'està convertint en tot un mal de cap per Gaspart. Aquest gran càrrec que suposa el deute acumulat ha espantat tots els inversors que pretenien adquirir el centre. 

L'allotjament, de cinc estrelles i situat a la muntanya del Tibidabo, compta amb 70 habitacions d'estil 'art noveau', que ara necessitarien una gran renovació de la mateixa manera que ho necessitarien els espais comuns de l'establiment. Tot i això, com explica 'Crònica Global', no serien les millores a fer el que hauria espantat els inversors, sinó els 24 milions d'euros que ara suporta l'Aereal Bank. El banc es va fer càrrec de les obligacions després que l'Apollo Bank financés la reobertura de l'immoble l'any 2003. 

La propietat pertany a una societat compartida al 50% entre Joan Gaspart i un empresari libanès, Joseph Boutros El Khouri. Segons fonts del sector turístic de Barcelona: «La compra actual no cobriria ni el cost del deute. I això sense tenir en compte que, si la propietat accedeix a vendre, Aareal haurà d'acceptar deutes importants». A més, dins d'aquest parany immobiliari, Gaspar també és propietari de l'Hotel Miramar Barcelona, que presenta un deute de 22 milions d'euros.


Comentaris

envia el comentari