Joan Laporta, nou nom a la llista dels ‘Papers del Paradís

Aquests documents relacionen l’expresident del Barça amb una societat a Malta

Imatge d'arxiu de Joan Laporta
Imatge d'arxiu de Joan Laporta | CatalunyaDiari.cat

Un nou nom s’ha afegit a la llista dels que ja hi havia als ‘Papers del Paradís’. L’expresident del Barça, exdiputat al Parlament de Catalunya i exconseller a l’Ajuntament de Barcelona, Joan Laporta, ha estat relacionat amb una societat de Malta, ‘BMVP Limited’.

Als papers consta que l’empresa es va fundar al febrer de l’any passat però que es va dissoldre aquest passat juny. Tot i que va estar operativa durant any i mig, segons informació de La Sexta, Laporta assegura que el projecte va existir però que mai va arribar a funcionar. Segons els documents la funció de la societat era la de fer «difusió de classes esportives en línia».

Tot i que no n'era accionista únic, Laporta tenia 500 accions de la companyia de les 10.000 totals en què estava repartida, i, per tant, el seu nom apareix entre els sis accionistes de la societat.

Dels sis accionistes, no és l’únic nom conegut. També hi apareix Pinhas Zahavi, agent de futbolistes, conegut per ser un dels responsables de la venda de Neymar al PSG


Comentaris

envia el comentari