IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Joana Morillas aclareix els detalls sobre la suposada extorsió a Àlex Casademunt

Morillas confessa que la noia podria haver parlat amb un 'paparazzi' per repartir el material

Joana Morillas, col·laboradora del programa Ben Trobats | Mediaset

Sembla que l'exconcursant d'Operación Triunfo Àlex Casademunt no està travessant el seu millor moment. Dilluns passat vam conèixer que el col·laborador d'Hora Punta podria estar patint una possible extorsió. Un individu li va demanar diners a canvi de no publicar un vídeo seu en què se'l veia mantenint relacions sexuals amb una participant de Mujeres y Hombres y Vicecersa. Primer Laura Fa va informar en una ràdio catalana que l'extorquit era, com molts preveien, Àlex Casademunt, i avui mateix Joana Morillas, col·laboradora del programa Ben Trobats de la televisió La Xarxa, ha donat novetats importants.

«Aquesta noia podria haver parlat amb un paparazzi per repartir el material, i així fer-se un plató, per fer-se famosa», afirma Morillas. També ha confirmat que «el material li va arribar a una persona en concret i va trucar a Hora Punta dient que tenia aquest vídeo. El programa li va preguntar què volia a canvi i aquesta persona va afirmar que la noia li havia demanat que li fes de representant però que, en ser companys, ella no volia posar-se en embolics. Per això, pararia la noia, encara que l'única cosa que li demanaria és que promocionés una banda musical al programa».

Per tant, aquest escàndol està lluny d'acabar. Finalment Morillas ha confessat que «Quan aquesta persona veu que al programa es munta un xou molt gran, els truca per dir que no volia extorquir ningú. Finalment la conviden a anar al programa, cosa que no s'entén si es tractés d'una extorsió, però òbviament no accedeix a anar-hi».


Comentaris

envia el comentari