IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Joaquín Cortés i Mónica Moreno seran pares

El ballarí ha anunciat la notícia 'Bailando con las estrellas' programa del qual és jurat

Joaquín Cortés y su pareja Mónica Moreno en una imagen de archivo
Joaquín Cortés i la seva parella Mónica Moreno  | Cedida

'Bailando con las estellas' està donant molt a parlar i no precisament per temes del mateix programa. Les persones que hi participen són de gran rellevància en l'escena mediàtica nacional pel que ha sorgit ja més d'una notícia en relació. A la suposada parella sentimental que han format David Bustamante i Yana Olina ara s'afegeix una gran notícia donada pel ballarí Joaquín Cortés.

Només començar el programa, Joaquín ja deixava caure que havia d'anunciar una cosa important, però el presentador, Roberto Leal tallava les seves paraules i li recomanava deixar la gran notícia per més endavant, almenys, per quan ja s'haguessin fet unes quantes actuacions. I el ballarí li feia cas. La gran notícia era que ell i la seva parella seran pares.

Joaquín Cortés, feliç, anuncia que será pare

El ballarí estava nerviós per dir compartir el que per ell ha suposat una alegria enorme, és per això que, tot i haver fet cas a Roberto Leal en un primer moment, Joaquín Cortés no aguantava gaire i s'aixecava de la seva cadira, posant-se al costat del presentador per fer saber a tothom la bona notícia.

Cortés va interrompre a Roberto dient: «Dir-vos simplement que això és una exclusiva a Espanya i després ho serà al món. Seré pare!» va dir gairebé cridant enmig del paltó. Una notícia que va agafar per sorpresa a tots els que es trobaven allà, tot i que de seguida, els companys de programa del ballarí, es van apropar per felicitar-lo.

Un cop que Cortés va dir el que havia de dir les càmeres van apuntar de forma gairebé immediata cap a la seva parella, Mónica Moreno, que es trobava asseguda entre el públic. La parella ha compartit ja vuit anys d'amor i es nota que un nou membre a la família els fa il·lusió, ja que a ella se la veia molt feliç..

El comentari de Joaquín Cortés a David Bustamante

El programa havia de continuar tot i la notícia, i així va ser. Bustamante i Yana van ballar i com a jurat, Cortés els va haver de valorar. Aquest moment el va aprofitar David per felicitar a la parella després d'un comentari sobre la seva relació amb Yana fet pel ballarí.

«Enhorabona, de debò, m'ha encantat. Ha anat tot molt fluid, el moviment, no hi ha hagut cap moment així de altibaix sinó tot molt seguit. La coreografia ha estat molt bé. I m'ha agradat sobretot que heu tornat a aquesta complicitat de la primera setmana. Perquè la segona no em va agradar tant, però aquesta sí. I es veu a més, un costat molt bonic, una connexió entre vosaltres, no sé si serà amor o no, m'és igual. No entro en això, però m'encanta», va dir-li Joaquín a David.


Comentaris

envia el comentari