Joaquín Echeverría deixa penjat Javier Ruiz a 'Las mañanas de Cuatro' per la pèssima qualitat de les preguntes

Ignacio Echeverría és l'espanyol desaparegut a Londres durant l'atemptat terrorista

Javier Ruiz, presentador de 'Las mañanas de Cuatro', es va posar en contacte amb el pare d'Ignacio Echeverría | Cedida
La família d'Ignacio Echeverría, l'espanyol desaparegut a Londres durant l'atemptat terrorista del passat cap de setmana, està desesperada. Fa poc vam informar que els pares de la víctima tenien pensat traslladar-se a la capital anglesa, per començar a buscar el seu fill i, ahir, el pare d'Ignacio i Javier Ruiz, presentador de 'Las Mañanas de Cuatro', van tenir un dur intercanvi de paraules. El programa va contactar amb el pare del desaparegut, Joaquín Echeverría, amb la intenció de preguntar-li sobre la seva situació, però les preguntes van resultar ser poc rellevants i, fins i tot, fora de lloc, tenint en compte la difícil situació que travessa la família. 
Ignacio és considerat un veritable heroi, per socórrer una dona que estava sent apunyalada per un dels terroristes | Cedida

 

Javier Ruiz va començar preguntant al pare sobre la situació del seu fill: «Com creu que pot estar el seu fill?». Joaquín va respondre dient: «No entraré en suposicions quan encara no sabem res, em sembla una ximpleria dir aquestes coses a un mitjà de comunicació». Després, Javier va continuar amb més preguntes qüestionables, fins que finalment va preguntar sobre les últimes converses amb el desaparegut: «De què vau parlar?». El pare, visiblement indignat, va respondre «De què podríem haver parlat, de com està, etcètera. Mira, et penjo perquè m'estàs preguntant bajanades».

Amb aquestes paraules, Joaquín va deixar penjat al programa, desconcertant totalment el presentador, que va intentar continuar amb una fingida normalitat. No es tracta del primer incident a 'Las Mañanas de Cuatro', ja que, per exemple, aquest mateix dilluns va protagonitzar un altre moment vergonyós, quan els espectadors podien llegir «comvatre», en lloc de «combatre», a la descripció d'una notícia. 


Comentaris

envia el comentari