Joaquín Prat

Joaquín Prat assumeix que l'han mentit a la cara: «Infidelitat»

Joaquín Prat retreu als seus col·laboradors la mentida que han explicat

Joaquín Prat sap que el tema d'Alba Carrillo i Jorge Pérez va per a llarg, i no només pels protagonistes mateixos, sinó que diversos dels seus col·laboradors hi estan implicats.

Just per això, el presentador els retreia que li haguessin amagat certa informació sobre això.

«Aquí tots sabíeu un munt de coses i em deixeu fer una entrevista perquè em menteixin a la cara els dos protagonistes», els reprenia en ple directe sense tallar-se.

Prat sap que tant ella com Jorge havien pactat una versió més suau del que havia passat aquella nit i no entén per què alguns companys com Isabel Rábago es neguen a reconèixer-ho.

«Qui explica que Jorge va a casa de Marta?», buscava saber el presentador de Ya es mediodía. I és que no entenc com s'ha pogut arribar a filtrar la informació si tots insisteixen que no sabien res de la història.

I més quan els protagonistes estaven interessats a amagar-ho. «Hi ha tres persones que fan un pacte de silenci independentment del que va passar...», advertia Joaquín.

Un pacte, que segons apuntava Miguel Ángel Nicolás, havien trencat tots. Tot i això, el que no perdona el presentador és que l'hagin mentit a la cara.

Foto de Joaquín Prat parlant amb Alba Carrillo a 'Ya es mediodía'.
Captura del programa 'Ya es mediodia' de Joaquín Prat parlant de la seva nova parella amb Alba Carrillo | Telecinco

De fet, no dubtava carregar també contra l'altra implicada en la història, Marta López. «Ja és hora que expliquis la veritat atès que els dos protagonistes a efectes públics, col·laboradors d'aquest programa, a mi que els he preguntat clarament m'han mentit», li retreia.

«Alba i Jorge m'han mentit i han mentit els espectadors», sentenciava molt enfadat. Tot i això, ells insisteixen que ho van fer per «fer el menor mal possible».

Molts ja comencen a sospitar que tota aquesta història pogués ser un muntatge, veient les reaccions que han tingut tant Carrillo com Jorge i la seva dona.

Joaquín Prat carrega contra els seus col·laboradors després de descobrir la seva gran mentida

I és que mentre ella no s'ha tallat a l'hora d'explicar-ho tot, el model i Alicia Peña han decidit fugir.

Tal com apuntava Isabel González a 'Es la mañana de Federico', tot això podria ser «un culebró que han estat preparant Alba i Marta des del començament».

Alba Carrillo al plató de 'Fiesta'
Molts sospiten que Alba Carrillo està mentint | Telecinco

De fet, cal tenir en compte que va ser López la que prestava casa seva a la model. «El més fonamental és que algú es raspalla a un senyor casat que vol que no se sàpiga», al·legava Federico Jiménez Losantos.

Jorge Perez i Alba Carrillo al plató de Fiesta
Jorge Pérez ha decidit desaparèixer enmig del conflicte | Telecinco

A més, el presentador exposava la seva suposada estratègia. «Primer dia després de la cosa: apareixen dient que no ha passat res. Ho diu l'Alba i ho diu la Marta».

«La primera versió va ser que no hi havia res. Ni llit ni dormitori, cadascun a casa seva. Aquí no ha passat res», recordava sobre això.

«Segon dia: aquí ha passat de tot, ho diu la Marta amb el consentiment d'Alba i és aquí on comença tot".

«Això ho han muntat Marta López i Alba Carrillo», les acusa. «Tot allò que Jorge i la seva dona havien signat per un reality és mentida. I la que va al Deluxe és Alba Carrillo».

La veritat és que fins ara Jorge López ha optat per protegir la seva família, esperant que passi la tempesta.

I malgrat que insistien que havia preparat una exclusiva amb la seva dona, aquest dimecres no apareixien a la portada de cap revista.

De fet, tot indica que aquest escàndol sembla haver beneficiat més la model, mentre que Jorge s'ha vist obligat a amagar-se.

Acabarem coneixent la veritat? Són diversos els que esperen que l'altre protagonista de la història es decideixi a parlar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp