Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat confirma que els metges l'han ingressat de pressa perquè hi ha perill

Joaquín Prat, enfonsat després de l'ingrés hospitalari

Joaquín Prat, en xoc. I és que, Màxim Huerta s'ha endut un gran disgust de salut que ha detallat a les seves xarxes socials. Segons sembla, el presentador ha presentat greus problemes respiratoris pels quals ha hagut de ser ingressat d'urgència.

I així ho compartia amb els seus seguidors. «He passat uns dies durs, molt durs. Tinc problemes respiratoris des de petit, l'edat ho agreuja, i des del dia 23 de setembre vaig malament», confessava des de l'hospital.

«Realment malament. La tos es va anar convertint en una bronquitis, un ingrés, molt broncoespasme i, el pitjor, falta d'oxigen a la sang», explicava.

Imatge del periodista Màxim Huerta posant a un photocall
Màxim Huerta està ingressat a l'hospital per un sotrac a la salut| GTRES

Un ensurt força greu del que es continua reposant, i és que Huerta no travessa el seu millor moment personal. «A més d'altres etcèteres que han fet aquests dies un horror. La meva asma ho empitjora tot», reconeixia abatut.

«Avui tornada al metge, després de nits interminables, respiro millor per primera vegada. Confio en la doctora i en l'evolució de la malaltia: antibiòtics, broncodilatadors, oxigen…», s'excusava amb els seus lectors, que esperaven ansiosos anar a la firma del llibre.

Joaquín Prat, trencat en ser coneixedor de la notícia

Tot i això, l'escriptor no ha perdut en cap moment el bon ànim i la il·lusió. «Sempre és bo agrair les coses. Perdoneu-me allà on no he pogut estar», es disculpava per haver hagut de cancel·lar els seus compromisos professionals.

«Els compromisos eren il·lusionants, però la salut no demana permís. Ordena la vida al seu gust», assegurava. Ara queda esperar per comprovar si Màxim podrà assistir a les properes presentacions del seu llibre que se celebraran per tot Espanya.

Per començar, té una cita divendres que ve a Abarán (Múrcia), a la qual se suma la de Màlaga el proper 20 d'octubre o Cartagena el dia 22. A més, cal remarcar que Huerta està molt centrat en la seva carrera com a escriptor i no es planteja tornar a la televisió, tot i haver passat uns quants anys a Telecinco.

Imatge de Màxim Huerta posant al Benidorm Fest
El presentador, Màxim Huerta, posant al 'Benidorm Fest' | Europa Press

El mateix presentador definia Paolo Vasile com una mica canalla. «Vasile és un canalla de tom i llom. Vaig demanar un cafè i el sucre i quan em va veure em va dir, acostuma't a no ficar sucre. Em va dir que em sobraven vuit quilos».

«Creus que a Pedro Piqueras li dirà que li sobren 3 quilos?», apuntava amb cert ressentiment. «No sé si està buscant models. No és un 'zasca', és una realitat. L'estimo i l'admiro perquè és un gran professional, però em va dir que em sobraven quilos», retreia al líder de la cadena de Fuencarral.