Joaquín Prat durant un acte d''El Programa de Ana Rosa' el 27 de juny de 2019

Joaquín Prat deixa sense paraules a Rocío Flores en directe: «Ho has de recordar»

El col·laborador de Telecinco deixa sense arguments a la filla de Rocío Carrasco després de preguntar-li sobre el dia del seu bateig

Complint amb el seu paper de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', Rocío Flores ha tornat aquest dmecres al programa, on ha protagonitzat un enfrontament amb Joaquín Prat. Tanmateix, dimarts també ha intervingut en el plató de 'Tierra de nadie' per comentar les aventures dels concursants de 'Supervivientes' a l'illa del Pirata Morgan.

Així doncs, la filla d'Antonio David Flores s'ha assegut aquest dimecres, 2 de juny, al plató d''El programa d'AR', tot just unes hores abans que la seva mare oferís una entrevista per parlar sobre el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. La filla de Rocío Carrasco ha tornat al programa després de l'acte d'homenatge a Rocío Jurado, que s'ha celebrat aquest dissabte, 29 de maig, a Chipiona.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Rocío Flores ha tornat a parlar de 'Supervivientes' i, sorprenentment, sobre la seva família, però el que no s'esperava és que Joaquín Prat carregués en contra seva.

Joaquín Prat posa en un compromís a la filla de Rocío Carrasco

Joaquín Prat, col·laborador d''El programa d'AR', ha estat molt contundent amb Rocío Flores. Tanmateix, el col·laborador ha volgut parlar sobre el seu bateig després que Olga Moreno confessés que vol batejar a la seva filla Lola i a David Flores. 

Rocío Flores ha hagut d'afrontar la crítica de Joaquín Prat cap a Olga: «Em sembla una confessió molt irresponsable. La vostra mare hauria de dir alguna cosa», ha manifestat el col·laborador. 

Tot i això, Rocío Flores ha assegurat que «em van batejar amb 15 anys i la meva mare no va aparèixer, i ella ho sabia. Estic cansada d'aquestes crítiques». A més, sobre el desig d'Olga Moreno, la col·laboradora ha afirmat que «el seu desig és batejar a Lola i a David perquè sempre hem estat persones religioses. Llavors David decidirà si es vol batejar o no, igual que Lola».

Des del programa s'ha volgut saber l'opinió de David Flores, i Rocío ha explicat que «imagino que sí, igual que jo ho vaig voler en el seu moment. Fa temps que no parlo amb ell sobre això, abans estava il·lusionat, però ara no ho sé».

Rocío Carrasco no va aparèixer en el bateig de la seva filla

Joaquín Prat ha aconseguit incomodar a la col·laboradora quan li ha preguntat amb qui vivia quan es va batejar. Ella ha respost que «no recordo si vivia amb el meu pare. Em van batejar a 4t de l'ESO, si no recordo malament, i l'endemà vaig anar de viatge. Crec que en aquell moment vivia amb tots dos. Va ser a l'església de La Moraleja, estava tota la meva família... Crec que sí».


Tot i això, Joaquín Prat ha insistit perquè sigui més concreta. «Has de recordar-ho, amb tots els respectes. Si en aquell moment encara vivies amb la teva mare i amb Fidel», li ha dit.

Rocío ha manifestat que «no ho recordo exactament». Joaquín Prat ha assegurat que «això no és un interrogatori, em crida l'atenció que no ho recordis». Però la col·laboradora ha tornat a insistir que la seva mare no aparèixer.

Finalment, ja més calmada, ha llançat una altra indirecta cap a la seva mare: «No anava vestida de Comunió, anava amb un vestit d'Olga. Era l'acte de Confirmació i van aprofitar per batejar-me», ha finalitzat.