Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat destapa el que molts no s'atreveixen a dir sobre els problemes mèdics

Joaquín Prat ha parlat alt i net

Joaquín Prat ha decidit no callar més i ha compartit amb l'audiència de Telecinco tot allò que no s'ha explicat sobre els problemes mèdics d'una de les cares més conegudes de la premsa social espanyola.

Des que Ana María Aldón va decidir fer un pas endavant després de gairebé un mes desapareguda, els membres de la família Ortega s'han convertit en els protagonistes indiscutibles de totes les revistes i programes de televisió del nostre país.

Després de fer-se públiques les declaracions de la dissenyadora en Déjate querer i Viva la vida, els rumors de separació no han deixat de créixer. De fet, aquest dimecres, 20 de juliol, Joaquín Prat va poder veure a través de la televisió José Ortega Cano perdent els papers en Sálvame.

«Vull dir que li queda poc a Telecinco per posar fi a la meva vida, estan a punt d'aconseguir-ho. Ja no tinc forces… Estic abatut de la manera tan cruel amb què em tracten».

«Jo no els he fet res, ben al contrari. Els he fet guanyar molts diners, però de la manera que m'estan tractant i amb tot el que he patit en la meva vida, no puc més», va assegurar el dretà entre veus. «Sálvame són enemics meus».

Ara, i després d'aquestes declaracions, Joaquín Prat i la resta dels companys no han pogut evitar preocupar-se per la salut del torero.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón i José Ortega Cano han esdevingut els protagonistes de la premsa rosa espanyola. | CatalunyaDiari

Joaquín Prat assenyala els culpables

Joaquín Prat no ha tingut cap problema a assenyalar qui han estat els responsables de la sortida de to que va protagonitzar Ortega Cano fa uns dies.

Aquest dijous, 21 de juliol, El programa del verano va aprofitar part del seu Club social per comentar les darreres declaracions del mestre.

«No sembla estar enfadat amb la seva dona i culpa els mitjans de comunicació», va apuntar Patricia Pardo només començar la tertúlia. «El tsunami mediàtic l'ha provocat la seva dona», va assegurar Joaquín Prat a continuació.

Després de veure les imatges del torero, el presentador del format va voler compartir la seva opinió amb l'audiència de Telecinco. «Jo entenc la reacció d'Ortega Cano, està entre l'espasa i la paret. La seva dona diu clarament que una de les grans enemigues del seu matrimoni és la filla del seu marit. I tot això provoca comentaris a diferents tertúlies. És veritat que la víctima col·lateral és ell, però el que propicia tot això són les reiterades manifestacions de la seva dona».

Antonio Rossi ha apuntat que «això ha de fer reflexionar Ana María que, de forma reiterada, una vegada i una altra, ha deixat sobre la taula determinat tipus de coses i sempre sense parlar amb ell».

«Qui aviva el focus és Ana María únicament […]. Gloria també, però ha anat a rebuf. Ha anat darrere, responent, però mai davant», va assegurar el periodista.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat coneix els culpables. | Mediaset

D'altra banda, Alessandro Lequio va aportar un punt de vista una mica diferent del de Joaquín Prat. «Ell es queixa de la projecció mediàtica de la seva filla i de la seva dona, però ha d'entendre que gràcies a això tenen feina».

Joaquín Prat posa el focus sobre una altra persona

Després de conèixer les opinions dels seus companys, Joaquín Prat va voler desviar el tema per posar el focus sobre una altra de les persones que han assenyalat Ortega Cano les últimes setmanes.

«Diu alguna cosa Ortega Cano que ens ajuda a entendre d'on venim. I venim de la docusèrie de Rocío Carrasco i venim del que s'ha dit clarament o insinuat: que ha fet patir Rocío Jurado», ha apuntat el presentador. Durant un dels capítols d'En el nombre de Rocío, la seva protagonista va deixar caure que la seva mare s'havia penedit de la seva relació amb Ortega Cano.

«Rocío, en el capítol anterior, l'assenyala directament dient que el matrimoni va ser un error. Assenyala, fins i tot, la barbaritat d'haver explicat que van avortar i li ho retreu quan la que ho va explicar va ser Rocío Jurado en una entrevista. És a dir, també hi ha coses que cal puntualitzar molt», va apuntar Antonio Rossi.