Joaquín Prat

Joaquín Prat, mut en veure-la fer-se un petó amb un altre al carrer

Joaquín està molt sorprès per l'evolució de la parella

Fa només uns dies que es confirmava finalment la relació d'Olga i d'Agustín Etienne. La guanyadora de Supervivientes 2021 va intentar de totes les maneres passar desapercebuda i evitar les preguntes de periodistes com Joaquín Prat. Però ara, una portada a la revista Lecturas ha desmantellat completament el seu pla.

Des que va saltar la notícia de la relació de l'ex d'Antonio David amb el seu representant, no s'ha tornat a parlar d'una altra cosa. Per això, molts col·laboradors, entre ells Belén Esteban i Joaquín Prat, s'han pronunciat. La de Paracuellos va mantenir una llarga relació professional amb el representant, però a causa d'unes desavinences van deixar de treballar plegats.

Des que va acabar la seva participació a Supervivientes, Olga no ha volgut saber gaire de la televisió. Amb tot l'enrenou de la nova docusèrie de Rociíto, semblava que la millor opció era allunyar-se del focus mediàtic, i això ha fet. Tot i això, tot i que aquesta nova portada sembla haver estat eta sense que se n'adonessin, molts professionals com Joaquín Prat apunten que ha estat pactada.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat afirma que les fotografies de la parella són pactades | Mediaset

 

Joaquín Prat contundent contra Olga

A les fotografies apareix la parella per primera vegada fent-se un petó i en una actitud d'allò més acaramel·lada al mig del carrer. Aquest ha estat un dels temes principals que es va tractar ahir a El programa de Ana RosaJoaquín Prat semblava tenir una opinió molt clara sobre això.

Prat sempre s'ha caracteritzat per no tenir pèls a la llengua i per expressar sempre la seva opinió sense dubtar. Així, el presentador s'aventurava a afirmar que les fotografies havien estat pactades:

«Jo no en sé gaire de fotos fetes d'amagat, però això són unes imatges perfectament pactades», asseverava Prat.

Així, la parella hauria tret un bon benefici econòmic per les fotografies. Beatriz Cortázar confirmava que tot havia estat planejat:

«Diumenge a la nit es van ajuntar per organitzar aquestes fotografies que, claríssimament, són pactades. Seria un insult als nostres espectadors pensar que els haguessin enxampat així. És una manera de dir «la primera imatge la donem nosaltres»» relatava Cortázar.

Olga es troba en el seu millor moment

És evident que la guanyadora de Supervivientes 2021 està travessant un dels seus millors moments. L'empresària va decidir allunyar-se de la televisió i centrar-se en la seva família, i sembla que aquesta ha estat la millor decisió que podia haver pres.

A més, Olga ha tornat a recuperar la relació amb Rocío Flores. Aquest mateix estiu protagonitzaven una bonica instantània on se les veia juntes a Màlaga. I és que la ruptura amb Antonio David després de 12 anys de matrimoni i amb una filla en comú no va ser gens fàcil. Olga va haver de suportar un gran enrenou mediàtic quan es va saber que la seva exparella ja havia refet la seva vida amb Marta Riesco.

Però, tot apunta que ara li toca a ella refer la seva vida. Olga ha descobert que Agustín no només és un suport professional, sinó també personal.

Imatge d'Olga Moreno i Agustín Etienne
L'empresària ha trobat l'amor amb Etienne | Europa Press

D'altra banda, la sevillana donava la benvinguda als 47 envoltada dels seus éssers estimats, entre els quals hi havia el representant. Agustín va penjar diverses fotografies al seu perfil d'Instagram, on sortia amb ella.

Olga està pletòrica i es nota que Etienne s'ha convertit en alguna cosa més que una il·lusió per a l'empresària. Fa tan sols unes setmanes, s'atrevia a pronunciar-s'hi, dedicant-li unes paraules emocionants. Mostrava il·lusió i confirmava que tenia al costat l'home que tota dona vol tenir.

No hi ha dubte que Olga està totalment renovada vivint una de les millors èpoques de la seva vida i envoltada de gent que l'estima.