Joaquín Prat i Yolanda Bravo no han trencat la seva relació

Els rumors van començar des del passat mes de juny perquè no se’ls havia vist junts en cap moment

Joaquín Prat i Yolanda Bravo han desmentit la seva ruptura
Joaquín Prat i Yolanda Bravo han desmentit la seva ruptura | Gtres

El periodista Joaquín Prat i la seva parella Yolanda Bravo no s’han separat. Així ho han demostrat aquest passat 11 d’octubre en posar l'un al costat de l’altre durant la boda d’uns amics a Mallorca, mostrant-se d’allò més afectuosos. D’aquesta manera la parella ha acabat amb els rumors que deien que estaven en crisi, després de gairebé deu anys junts i un fill en comú.

Feia temps que no se’ls fotografiava junts, des del passat mes de juny, i per aquesta raó van saltar totes les alarmes i, fins i tot, es va arribar a assegurar que Joaquín Prat i Yolanda Bravo havien passat l’estiu per separat. Tanmateix ara s’han presentat davant els fotògrafs demostrant que continuen junts i si han patit alguna crisi sentimental, ja l’han superada.

Joaquín i Yolanda, una relació consolidada

La parella en cap moment s’ha negat a ser fotografiats junts durant la boda dels seus amics a Mallorca, tot i ser plenament conscients que les imatges acabarien compartint-se a través dels mitjans de comunicació. Els testimonis, a més, han afirmat que Joaquín i Yolanda han estat molt relaxats i tranquils, amb un somriure d’orella a orella i pendents sempre l’un de l’altre.

Joaquín Prat i Yolanda Bravo han demostrat així que la seva relació continua tan bé com sempre, són parella des de l’any 2009 i el passat 14 d’abril del 2015 va néixer el seu fill Joaquín que va ser batejat cinc mesos després del seu naixement pel pare Ángel a l’església de Sant Antoni i els seus padrins de bateig van ser la presentadora Ana Rosa Quintana i Juan Manuel Alcaraz, el cunyat de Joaquín.

Joaquín Prat va passar l'estiu amb els seus fills, sense Yolanda
Joaquín Prat va passar l'estiu amb els seus fills, sense Yolanda | CatalunyaDiari.cat

Els rumors de separació

Després de no veure la parella junta en tot l’estiu, la premsa va arribar a publicar que Joaquín i Yolanda havien trencat.  Fins i tot el presentador va passar les vacances amb els seus fills, el que tenen en comú i els tres de Yolanda, a Mallorca, però sense ella.

A més, per una altra banda també s’ha pogut veure com Joaquín Prat, a qui Ana Rosa Quintana va esbroncar en directe, va anar a recollir un premi com el ‘Mallorquí de l’estiu’ tot sol, fent que encara se sospités més sobre la seva ruptura. Ara, gràcies a aquest cap de setmana tan amorós, sembla que la parella ha aconseguit acabar amb els rumors de separació.


Comentaris

envia el comentari