Joaquín Sabina

Joaquín Sabina s'acaba de casar en secret. Qui és ella?

L'artista ha dit 'sí' en un jutjat de Madrid als seus 71 anys

Boda sorpresa a Madrid. Joaquín Sabina s'acaba de casar als seus 71 anys. Ho ha fet amb Jimena Coronado aquest dilluns, 29 de juny, en una cerimònia íntima al jutjat, després de 25 anys de relació.

La parella ha volgut compartir l'enllaç  amb un grup d'amics, entre els quals hi ha hagut  Joan Manuel Serrat i el ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, també amic del cantant, segons ha avançat 'El País'.

La  núvia ha decidit deixar a una banda el blanc nupcial i ha escollit un vestit blau fosc, a conjunt amb la vestimenta de Sabina, del mateix color, que l'artista ha complementat amb un barret de palla i unes esportives blanques. A la cerimònia tampoc ha faltat la mascareta, element que marcarà els casaments i l'estiu de 2020.

Una cerimoniosa petició en plena festa

La  parella s'havia compromès justament en l'aniversari dels 50 anys de Coronado, tal com revelava el 2019 l'amic del nuvi, Joan Manuel Serrat, en una cadena de televisió argentina. El cantant detallava que Sabina s'havia agenollat davant la peruana a la vista de tots els amics durant la festa d'aniversari, els mateixos amics que a hores d'ara comparteixen un dinar de celebració amb Sabina i Coronado com a protagonistes. Un anell i una poesia van ser en aquell moment premonitoris del bonic dia que avui viu la parella.

Sabina i Coronado es van conèixer precisament al país natal de la segona. El cantant va viatjar a  Perú i Jimena va acudir al lloc on es trobava com a fotògrafa d'un mitjà local per realitzar un reportatge. Tots dos tenien parella, però alguna cosa es crearia en aquell retrobament, ja que uns anys després reprendrien el contacte i començarien una relació que els ha conduït finalment al matrimoni.

Qui és Jimena Coronado?

A part de fotògrafa, Jimena Coronado és filla de l'expresident del Banc Central de Reserva del Perú. L'actual dona de Sabina ha estat per al cantant un gran suport en moments complicats per la salut de l'artista, com en el 2001, quan patia un  infart cerebral, a més de servir-li de font inspiradora pels seus temes més romàntics.