Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

«Ell sempre amb les càmeres al darrere»: El joc brut d'Antonio David amb els seus fills

Rocío Carrasco ha relatat els 'tripijocs' de l'excol·laborador amb els seus fills

Si una cosa no li perdona Rocío Carrasco a Antonio David, més enllà del maltractament i l'assetjament mediàtic a què la porta sotmetent durant més de vint anys, és el fet d'haver-li arrabassat als seus fills. Uns nens que no hi ha dubte que són víctimes col·laterals d'aquest conflicte, i que pel mateix motiu fa anys que no parlen amb la seva mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així, en els nous episodis del seu documental, Rociíto no ha dubtat a reflectir la terrible forma en què el seu ex utilitzava als seus fills, quan encara eren petits, per fer-la quedar com una mala mare. Segons ha relatat Carrasco, Antonio David arribava al punt de deixar-se fotografiar amb els seus fills, mostrant-se com el model de pare perfecte, mentre que pagava a paparazzis perquè la capturessin en actituds compromeses.

Encara que, això no és el pitjor, sinó que sabia perfectament com jugar brut per aconseguir quedar bé. Tal com explica Rocío, el seu ex es plantava a casa els dies que no li tocaven els nens per fer veure que ella no li deixava veure'ls, i sempre arribava envoltat de premsa, fins a tal punt que la seva filla es queixava el gran enrenou de càmeres i flaixos que es formava al seu voltant.

Quan veu que la situació es repeteix, i desesperada, Carrasco decideix acudir al Defensor del Menor amb la intenció de protegir els seus fills: «Demano ajuda al defensor del menor, Javier Urra. Ell es limita a dir-me les opcions legals que tinc, epígrafs del codi civil que jo ja em sabia. Ningú em va ajudar».

Rociíto reconeix els seus errors com a mare

De fet, ha reconegut obertament que va poder haver-se equivocat amb els seus fills a l'hora de sobreprotegir-los, sacrificant fins i tot el seu paper com a mare. Una cosa que finalment ha acabat jugant en contra seu, ja que és obvi que tant Rocío com David fa molts anys que estan a la banda del seu pare, creient rigorosament tot el que els ha explicat sobre ella.

«Prefereixo pensar que jo no he fet mal als meus fills... Potser m'he equivocat», ha admès Carrasco entre llàgrimes. «No ha estat aquest el fi que jo perseguia... Prefereixo pensar que no els he fet mal i que amb la meva actitud he aconseguit que patissin una mica menys. Almenys amb aquesta edat i en aquesta etapa que són tan fràgils i tan vulnerables».

Encara que, això no és del tot cert, ja que fa poc sortia a la llum que Rociíto poder haver encobert els maltractaments que va rebre per part de la seva filla, quan aquesta tenia uns 15 anys. En concret, el famós episodi en la cuina entre mare i filla que va acabar trencant la seva relació per sempre.

Però, tot i això, fins i tot en aquest moment, Carrasco hauria fet tot el possible per protegir la seva filla, tot i el mateix dolor que li hagués causat deixar que s'anés amb el seu pare. I és que, tal com ha explicat en el documental, per a ella era fonamental que els seus fills poguessin comptar amb la figura paterna i això, sense saber que el preu que hauria de pagar seria perdre'ls per sempre.

«El més important era que aquests nens tinguessin al seu pare i jo venia d'una separació exemplar i modèlica. Jo pretenia que la meva separació fos d'aquesta manera. De respecte mutu, d'implicació terreny afectiva, material, escolar, encara que jo ja no volia res amb aquesta persona», confessa Rociíto.

Lamentablement, malgrat els esforços de Carrasco per tenir la festa en pau, Antonio David no cessava en el seu afany de desprestigiar-la i posar-s'ho molt difícil. I, fins i tot, després d'haver-se fet Carrasco amb la custòdia, el tertulià denunciava públicament que no veia prou als seus fills.