Imatge de Marc Ribas durant el Joc de Cartes.

Moment vergonyós al Joc de Cartes d'ahir: Marc Ribas no ho havia vist mai

«Mai ens havia passat quelcom així al Joc de Cartes», va dir Marc Ribas

El joc de Cartes és un autèntic must. Mai deixa indiferent i sempre deixa amb ganes de més. El programa d'ahir no en va ser una excepció. Va ser, de fet, dels més esperpèntics que es recorden. 

El programa deixava enrere ahir les seves eternes hibernacions per encetar una nova temporada del Joc de Cartes d'Estiu. L'objectiu: buscar el millor restaurant de guia turística de Barcelona. Quelcom que ja grinyola, però que sorprenentment va tenir el seu què. 

La sorpresa (històrica) estava reservada per a l'últim restaurant del programa d'ahir. Després de visitar el Babula Bar i el Casa Ràfols, era el torn de l'Àmfora. Al restaurant hi feien el que anomenaven la Paella Experience i de la cuina (que, per cert, estava força bruta segons van explicar els concursants) van començar a sortir-ne un seguit de plats de dubtosa factura. Per més inri, les cares dels concursants ho deien tot cada vegada que sortia quelcom de la cuina: tot era un nyap. «Creativitat saltatge», en deien ells. 

Els concursants no es presenten a la confrontació

El més salvatge de tot plegat, però, va arribar al final del programa. Era el moment de la confrontació i els representants de l'Àmfora, en David i el Miquel, van al·legar problemes personals i no s'hi van presentar. Quelcom que mai abans havia passat al programa. 

«Al final, el David i en Miquel han decidit no venir. Això és quelcom que mai abans havia passat al Joc de Cartes», va dir Marc Ribas abans d'encetar la confriontació final. 

«A la cuina creuen saber-ne més del que saben»

«Allà darrere hi ha algú que creu saber-ne més del que realment sap. Això o ha tingut el dia tort. No n'encertaven ni una», deia un dels representants del Casa Ràfols just després de sortir d'un restaurant que va treure una nota d'un 4,3. 

«El David i el Miquel no sé si s'han assegut mai al seu restaurant per haver viscut aquesta Paella Experience», afegia el cuiner del Babula Bar. 

«A l'Àmfora no hi he entès res. Ni la Paella Experience, ni el preu, ni res», sentenciava Ribas al final del programa. 

Al final, no presentació inclosa, va ser el Casa Ràfols el restaurant que es va endur l'honor de ser considerat el millor restaurant de guia turística de Barcelona