Joc de Trons torna a Espanya

Alguns capítols de la setena temporada es gravaran a diversos municipis de l'Estat

Algunes escenes de la passada temporada es van gravar a Girona. Foto: Cedida.

L'Estat espanyol tornarà a ser escenari de la sèrie televisiva Joc de Trons, on es gravarà part de la setena temporada. Concretament, les escenes tindran lloc a les localitats a Sevilla, Càceres, Almodòvar del Río (Còrdova), Santiponce (Sevilla), Zumaia (Guipúscoa) i Bermeo (Biscaia), tal com ha explicat el canal HBO en un comunicat. A més d'Espanya, els productors també han escollit Islàndia com un altre dels indrets on gravar les aventures dels seus personatges, tot i la majoria d'imatges s'enregistraran a Irlanda del Nord.

Els nous capítols començaran a gravar-se aquest estiu i l'estrena està prevista per la mateixa estació del 2017. «Ara que l'hivern ha arribat a Joc de Trons, els productors executius David Benioff i D.B. Weiss han considerat que les trames de la propera temporada es veurien beneficiades començant la producció una mica més tard de l'habitual, quan el temps estigui canviant», ha assenyalat Bloys i ha afegit que «en lloc de l'estrena tradicional de la sèrie a la primavera, mourem l'estrena a estiu per adaptar-ho al pla de rodatge».

La sèrie s'ha convertit en una producció de gran èxit a escala mundial i la setmana passada va aconseguir 23 nominacions als Premis Emmy, i per tercer any consecutiu és el candidat més nominat. Aquests són els guardons més importants en l'àmbit televisiu i el 18 de setembre tindrà lloc la seva entrega a Los Angeles.


Comentaris

envia el comentari