IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Joel, el mag de 'Got Talent' que ha sorprès tota Espanya

L'home és cubà i resideix a Espanya

Joel, 35 anys, cubà resident a Espanya i feliçment casat amb una espanyola. Des de petit va ser conscient del seu talent amb les mans, ja que sempre aconseguia enganyar als seus amics amb trossos de paper. A mesura que va anar creixent, també ho va fer el seu interès per explotar aquesta habilitat i es va acabar convertint en mag.

«Jo no faig trucs, faig màgia» afirma el protagonista. Així es va presentar a Got Talent Espanya el que ara és conegut en xarxes socials com «el mag del botó daurat», després d'haver arrasat amb el seu número de màgia davant del jurat del programa i d'haver obtingut un pas directe a la final per petició unànime de públic i jurat. Ni Risto Mejide, que es va mostrar una mica escèptic durant bona part de l'actuació, va poder resistir-se als encants del cubà.

«Saps què et passa? Que et sobra talent per guanyar diverses edicions de Got Talent, no solament una», va dir Risto. No trobem paraules per descriure el que Joel fa. De la seva actuació podríem dir que va d'un truc de màgia amb monedes invisibles que es tornen visibles, es multipliquen i apareixen en llocs insospitats; que també fa un truc amb una baralla de cartes ... però realment res podria justificar el seu talent. El millor en aquests casos és experimentar l'experiència per vosaltres mateixos. I creieu-nos que Joel enganxa fins al final.


Comentaris

envia el comentari