Jordi Alba i Romarey Ventura a la taula d'un restaurant

Jordi Alba, d'enhorabona: neix Bruna, la seva segona filla

El futbolista ho ha fet públic al seu Instagram

Jordi Alba i la seva dona, Romarey Ventura, estan d'enhorabona, i és que acaba de néixer Bruna, la seva segona filla en comú de la parella.

Així ho ha compartit la dona del futbolista del FC Barcelona al seu Instagram, en una imatge on es veu al bebè i a la qual l'acompanya aquest bonic missatge: «Bruna Alba Ventura. 3,280 kg de pur amor. T'estimem». Amb el naixement de la petita Bruna, la família ja té la parelleta, i és que aquesta li farà costat a Piero, el seu germà gran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bruna Alba Ventura. 3,280 kg de puro amor. Te amamos.

Una publicación compartida por Romarey Ventura (@romarey_ventura) el

El futbolista també ho ha fet públic a Instagram

El futbolista no ha volgut ser menys i també ha compartit la instantània amb els seus seguidors, en aquest cas li ha volgut donar la «benvinguda al món» a la petita, i a més, ha assegurat que tant la mare com la filla es troben perfectament de salut. 

Com és d'esperar, ambdues publicacions s'han fet virals a les xarxes en segons i la parella ja acumula milers de m'agrades, així com molts comentaris de suport i enhorabona. Entre ells, d'Antonela, Elena Galera o Coral Simanovich, les quals han estat al costat de Ventura durant l'embaràs.

La nova casa de Jordi Alba i Romarey Ventura

A més d'ampliar la família, Jordi Alba va comprar un terreny de 2.610 metres quadrats i va encarregar la construcció d'una mansió per a viure-hi segurs.

«És una casa impressionant, de disseny supermodel i amb tots els luxes imaginables», comenta una font a 'Vanitatis'. Tot i que encara no s'ha especificat en quanta quantitat de diners estaria valorada la casa, els habitatges de la zona i les seves característiques han permès fer un càlcul aproximat. D'aquesta manera, la nova casa del jugador culer valdria entre 4 i 7,5 milions d'euros. 

Jordi Alba passarà a viure a la zona més cara de Barcelona, deixant enrere el seu pis –també luxós- de la zona de Can Rabia. Precisament en aquesta zona estava situat el camp del RCD Espanyol, etern rival del Barça. Tot i això, Alba va néixer i criar-se a l’Hospitalet de Llobregat amb els seus pares i el seu germà.