ÚLTIMA HORA

Augmenten els contagis de coronavirus a Espanya

Jordi Cruz aclareix la seva polèmica amb els becaris a 'Chester in love'

El xef català assegura que les declaracions que van provocar la polèmica són falses
jordi cruz
El xef Jordi Cruz en una fotografia d'arxiu | CatalunyaDiari.com

Sembla que l'entrevista que Risto Mejide va fer al xef català Jordi Cruz al programa 'Chester in love' encara donarà molt de si. Després de confessar que el seu pare «mai em va dir que m'estimava», també van cridar l'atenció les seves declaracions sobre la polèmica amb els becaris i la seva situació professional actual.

 

La polèmica dels becaris

En unes declaracions fetes fa uns mesos —l'1 de maig de 2017—, el reconegut xef va assegurar en una entrevista que els becaris no tenien motius per queixar-se de la seva situació ni condicions. Els atacs a través de les xarxes no es van fer esperar i Cruz va haver de sortir a defensar-se. Aquest diumenge, 10 de desembre, el xef va voler explicar-se davant de Risto Mejide i aclarir els fets d'una vegada per totes.

«És mentida, és una porca mentida», així va qualificar Jordi Cruz les declaracions extretes de l'entrevista que li van costar una denúncia davant Inspecció de Treball. Suposadament, el xef català va assegurar que: «Si tota la gent a cuina estigués en plantilla, no seria viable». Aquest extrem però, va ser negat en el programa d'ahir. Preguntat directament per Mejide, Cruz va respondre que «mai» va assegurar aquest fet i que els atacs per part de representants polítics li van fer «molt de mal».

Sobre el seu palau de tres milions d'euros

Tot i que Cruz va reconèixer que els cuiners en pràctiques del seu restaurant no cobren, també va explicar que se'ls hi proporciona allotjament i se'ls hi paguen les dietes. En aquest sentit, va voler fer referència a una notícia que va aparèixer en què s'assegurava que el cuiner s'havia comprat un palau per valor de tres milions d'euros. Ahir, assegut amb Mejide, va explicar que, «qui viu al meu palau són els becaris».Comentaris

envia el comentari