Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Cruz

Jordi Cruz dona una notícia impactant sobre la seva futura paternitat

Jordi Cruz se sincera com mai sobre la idea de ser pare

Jordi Cruz és un reconegut xef de Manresa que va saltar a la fama quan es va convertir en membre del jurat de 'MasterChef'. Tanmateix, no sol referir-se gaire a la seva vida privada ni a la seva situació sentimental.

Tothom sap que manté des de fa temps una relació amb Rebecca Lima, però mai no s'havia sincerat tan obertament sobre ella i la futura paternitat que podria arribar a la seva vida. Doncs de tot això s'ha obert en canal amb Jesús Calleja, un dels comunicadors que sap més bé treure als seus convidats els secrets més ben guardats.

Jesús Calleja s'ha emportat el català fins a Grècia per gravar el primer episodi de la nova temporada de 'Planeta Calleja'. A més de parlar de gastronomia, també hi ha hagut un lloc per als aspectes personals i, més concretament, per parlar de la seva situació amorosa i de la relació amb Rebecca Lima.

Jordi Cruz deixa clar què pensa sobre una futura paternitat

Jesús Calleja ha estat molt incisiu durant tota l'entrevista. En primer lloc, ha volgut saber si tot el 'boom' de fama que ha viscut el català aquests anys l'ha afectat d'alguna manera sentimentalment.

«Tu no has anat de parelles estables, oi?, li he preguntat de manera directa Calleja. Llavors, el xef manresà no s'ho ha pensat dues vegades i ha estat més sincer que mai amb el presentador de Cuatro. La seva resposta l'ha sorprès positivament: «Sí, sí. Jo he tingut una parella durant 14 anys, una altra, 8 anys. Jo no he estat un faldiller, per més que s'hagi pensat això, jo mai he estat un faldiller», deia.

L'aventurer ha volgut anar més enllà i li ha preguntat pel seu estat sentimental actualment. «Tens xicota ara?», li ha tornat a qüestionar. «Sí, fa quatre anys que estem junts», ha dit sense aprofundir gaire sobre la seva història d'amor amb la brasilera Rebecca Lima.

Jordi Cruz no amaga que li agradaria ser pare amb la seva parella

El xef ha deixat clar que vol ser pare, però encara no sap quan. Això sí, amb 44 anys ja li ha advertit Jesús Calleja que no pot trigar gaire a posar-s'hi. «Ho sé, ho sé. Però és que jo soc Peter Chef, com Peter Pan. M'ha passat el temps tan ràpid i m'ho he passat tan bé, que jo em crec que tinc 25 anys», ha confessat a 'Planeta Calleja'.

Això sí, el xef català ha revelat l'obsessió que té la seva parella. «Ella té una obsessió amb la pedra i tot aquest rotllo», afirmava sobre el matrimoni. «Ella es vol casar», confessava.

Jordi Cruz ha explicat aquest dimecres a Cuatro que hi ha un «protocol» quan tens una relació sentimental amb una brasilera. «Has d'anar a casa dels seus pares, dir-li "senyor, m'agradaria conquistat la seva filla". Cal donar un anell, hi ha un protocol. Jo conec el seu pare i ja m'ha donat el vistiplau», ha exposat a un to distès.

La veritat és que el que va passar ahir a Cuatro no és gaire habitual en ell, ja que sempre evita parlar-ne quan li pregunten per la seva vida amorosa. Sol donar el silenci per resposta i se sent més còmode parlant de la seva professió de xef, encara que sap que ella és una persona vital a la seva vida. Ahir, finalment, el manresà va decidir trencar aquest silenci i es va obrir com mai davant els espectadors de Cuatro.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: ¡Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!