Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de jordi Cruz amb fons negre

Jordi Cruz posa en marxa l'estratègia que salvarà a 'MasterChef' del fracàs

Les mesures que ha pres Jordi Cruz per solucionar la seva crisi

Ja no resulta un secret que la majoria de les cadenes de televisió espanyoles, com és el cas de RTVE, estan en una de les seves crisis més grans de la història. A més de la baixada d'audiència, RTVE està patint un tsunami de crítiques a causa dels esdeveniments ocorreguts a MasterChef. Així doncs, Jordi Cruz ha decidit dur a terme un pla per salvar el programa del fracàs.

El problema que ha afectat la feina de Jordi Cruz

Tot i que MasterChef és l'únic espai que darrerament aconsegueix que RTVE s'estableixi com a líder d'audiència, la veritat és que les crítiques cap al programa de Jordi Cruz estan augmentant. En primer lloc, a causa de l'excessiva durada del xou, són molts els usuaris que se n'estan queixant, ja que MasterChef acaba a les 2 de la matinada.

Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera, jurat de MasterChef
MasterChef patirà una sèrie de canvis per beneficiar l'audiència | Europa Press

Igual que li ha passat a Telecinco, RTVE està patint una crisi d'audiències enorme. José Manuel Pérez Tornero, l'expresident de la Corporació de Ràdio Televisió Espanyola, ja havia referit aquest problema amb l'horari del programa. Segons va dir Pérez Tornero, la decisió de MasterChef és que «té milions d'adeptes que per poder gaudir del programa s'han de ficar al llit de matinada».

Per això, els consellers de TVE s'han reunit per aprovar una sèrie de canvis per beneficiar la cadena televisiva. Aquestes modificacions suposen un canvi per a MasterChef, principalment per a Jordi Cruz i la resta dels jutges. Segons han informat alguns mitjans, s'ha confirmat una producció de MasterChef 11, MasterChef Celebrity 8 i MasterChef Navidad.

Primer pla de Jordi Cruz
Jordi Cruz, afectat per la duració del programa | RTVE

La primera proposta que veurem del programa culinari serà l'onzena edició de l'emissió d'anònims. A més, arriba un canvi important per resoldre el problema dels horaris. Es tracta de la retallada de la durada del programa en què participa Jordi Cruz, duplicant-se les gales per generar més audiència.

A la versió proposada per a l'època nadalenca, també hi haurà algunes modificacions destacades. MasterChef Navidad reunirà els millors participants de la versió Junior i la versió Celebrity. Jordi Cruz, Samantha Vallejo-Nágera i Pepe Rodríguez jutjaran els plats d'aquesta versió nadalenca durant les 5 entregues.

Torna el xou de l'humorista més estimat

A més d'això, s'ha confirmat que hi haurà dues noves propostes més per a TVE. Per majoria, el consell directiu ha aprovat l'enregistrament d'El día que..., un programa d'entreteniment presentat per Julia Otero.

Fotomuntatge de Julia Otero i José Mota
Julia Otero i José Mota esdevenen les millors estratègies per a TVE | CatalunyaDiari

José Mota també ha estat seleccionat per majoria per gravar José Mota Show 5G i acompanyar l'emissió del programa de Jordi Cruz. En aquesta nova entrega, l'humorista manxec tornarà, una vegada més, a fer riure els espectadors de TVE. Sens dubte, José Mota és un dels actors més estimats, una estratègia molt bona per augmentar l'audiència de TVE.

El retorn de l'humorista la nit de Cap d'Any amb el seu programa Un país de cuento, va conquistar 3,3 milions d'espectadors. Així, les xifres d'audiència de finals d'any per a TVE arribaven a un 28,6%. Sens dubte, el seu fitxatge per al nou programa de la cadena televisiva sembla prometedor, així com els canvis a MasterChef.