Jordi Cruz somrient

Jordi Cruz i el seu moment més tens a 'Masterchef': «Quina bufetada tens, Gonzalo»

Maria Gómez va voler-lo posar a prova mostrant-li un dels moments més tensos de ‘MasterChef’: quan Gonzalo, participant del certamen, va negar a menjar-se una crema elaborada per Cruz en al·legar que «està salada»

Jordi Cruz és un dels cuiners més reconeguts del panorama estatal. Més enllà de la seva excelsa tasca al capdavant de l’Àbac —reconegut amb 3 estrelles Michelin— el xef fa encara més gran la seva figura en ser un dels jutges del cèlebre programa ‘MasterChef’. Programa on, per cert, acostuma a destacar per la duresa amb la qual critica alguns dels plats dels participants.

A vegades, però, a Cruz se li gira la truita i ha de respondre a les preguntes més insospitades. El cuiner, en aquesta línia, va assistir a ‘Ese programa del que usted me habla’ de La2 i la presentadora, Maria Gómez, va voler-lo posar a prova mostrant-li  un dels moments més tensos de ‘MasterChef’: quan Gonzalo, un participant del certamen, va negar a menjar-se una crema elaborada per Cruz en al·legar que «està salada».

Jordi Cruz, a quadres: «Quina bufetada tens»

Jordi Cruz, en arxiu
La cara de Jordi Cruz, just després que el participant Gonzalo li digués que la seva crema de carxofa esrava massa salada   | La 1

Tot just concloure el vídeo, Jordi Cruz, de braços creuats i amb la mirada fixe, explicava:  «Ai Gonzalito, Gonzalito... quina bufetada tens encara...». El cert, més enllà de la polèmica, és que la negació del participant a menjar-se el seu plat va ser molt comentada i ara, doncs, Maria Gómez no ha volgut deixar-ho passar en mostrar-li de nou el vídeo. «Quan ens jutgen ja no ens agrada, Jordi Cruz?», tuitaven des del programa de La2.