Jordi Cruz con los brazos cruzados en 'Masterchef'

El català Jordi Cruz oblida la seva parella en plena polèmica a 'MasterChef'

El cuiner ha recalcat que la seva mare és la més crítica amb els seus plats

Sens dubte, aquesta última edició de 'MASTERCHEF Celebrity' no ha estat gens fàcil per a Jordi Cruz, qui s'ha vist embolicat en pràcticament tots els programes per les seves contestacions als concursants, especialment a Jesús Castro, que ha mantingut una actitud xulesca durant tots els programes.

El tres estrelles Michelin, a més de col·laborar com a jurat en un programa de televisió també disposa d'un restaurant que s'ha vist durament afectat per la crisi de la covid-19, com tants d'altres. És per això que el jove cuiner s'ha mostrat especialment crític amb els polítics en una entrevista realitzada per la revista 'Vanitatis'.

«Haurien de buscar camins més amables i amb menys enfrontaments. L'obligació dels líders és donar-nos tranquil·litat, dir-nos la veritat. Bona informació i entendre que cal assumir, però no des de diverses direccions», sentenciava el cuiner sobre la gestió política de la covid-19.

Malgrat tot el que estan vivint els hostalers, durant l'entrevista, Jordi Cruz confessava que tenia la «sort de tenir un restaurant en propietat on donem pocs menjars al dia. Es mantenen les distàncies i tenim els nostres protocols per estar supersegurs, tant nosaltres com els clients. Per a mi ha estat fàcil, però a Espanya hi ha molts tipus de locals que paguen un lloguer, que estan en ERTE i amb dificultats no per guanyar diners, sinó per no anar a la ruïna».

Cruz s'oblida de Rebecca Lima

Malgrat tot, el cuiner sempre intenta desconnectar d'aquestes males notícies quan arriba a casa. Segons ha declarat per a la revista 'Vanitatis', «veig sèries, jugo amb els meus gats i em preparo un plat sa», però no ha esmentat la seva parella, Rebecca Lima.

A qui si ha esmentat al llarg de la seva entrevista, és a la seva mare, a qui considera una gran cuinera, a més de la seva major crítica. «Vaig fer uns canelons mexicans a la tele i em va trucar per dir-me que què era la marranada que estava fent», confessava en l'entrevista. No obstant això, ha tingut unes paraules una mica més seques cap a la seva parella assegurant que no era crítica amb ell perquè «no sap cuinar i tot el que faig li agrada i ho agraeix».