El dur cop que ha rebut Jordi Cruz amb la cancel·lació del Mobile

El conegut xef també s'ha vist afectat pel mateix problema que molts altres barcelonins
Jordi Cruz en un photocall de Masterchef Junior
Jordi Cruz hauria tingut moltes pèrdues amb la cancel·lació del Mobile | G3

Fa menys de dues setmanes Barcelona va rebre una notícia terrible per la seva economia. La cancel·lació del Mobile World Congress pel coronavirus suposarà pèrdues per a comerços, taxistes, hotels o restaurants.

 

D'aquests últims, la gran majoria pertanyen a restauradors o xefs anònims, però uns altres més famosos, fins i tot amb estrella Michelin, també es veuran afectats, com pot ser el cas de Jordi Cruz.

 

El cuiner i jurat de Masterchef té dos restaurant estrellats a la ciutat comtal. El més conegut d'ells és l'Abac. Aquest, a més de ser un dels dos 3 estrelles amb els quals compta Barcelona, té el seu propi hotel.

 

A més a més, en ple centre, es troba Angle, el projecte més recent del català que acaba de rebre la seva segona estrella. Com a molts altres, la no celebració del congrés els ha suposat un important contratemps, ja que fa molt temps que els establiments de Cruz tenien penjat el cartell de 'no hi ha taules disponibles' per a tots els dies que durés el congrés.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y así comenzamos 2020... @abacgroupbarcelona

Una publicación compartida de ABaC Restaurant & Hotel (@abachotelrestaurant) el

Moltes reserves anul·lades

El Mobile World Congress és tot un esdeveniment per la ciutat de Barcelona. De fet, es calcula que més de 100.000 persones visiten la capital durant la seva celebració, però a més a més, són molts els qui aprofiten el viatge i decideixen allargar la seva estança per visitar la ciutat. Els restaurants i hotels com els de Jordi Cruz se n'aprofiten. Saben que durant aquest període de temps tenen assegurades una gran quantitat de reserves, moltes, inclús, demanant menús especials per l'ocasió. 

 

Desgraciadament, enguany no els quedarà un altre remei que assumir l'impacte negatiu. Això sí, mai se sap. Segurament hi hagi hagut molts aficionats a la gastronomia amb sort, que aprofitant l'ocasió, han fet reserves d'última hora que compensin alguna manera la situació.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari