IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jordi Évole amenaça amb no tornar a opinar després la polèmica del Concert pels Refugiats

Al director de 'Salvados' no ha acceptat les crítiques d'alguns consellers de la Generalitat i polítics de Junts pel Sí, als quals acusa de voler un «minut de glòria»

Jordi Évole segueix enfadat per la reacció d'alguns polítics catalans. | La Sexta

Jordi Évole no passa pàgina després de la polèmica pel seu discurs al Gran Concert pels Refugiats. El director de Salvados ha visitat el programa radiofònic de la seva amiga Julia Otero aquest dimarts i ha amenaçat amb no tornar a opinar després de les reaccions d'alguns càrrecs de la Generalitat i Junts pel Sí.

Tot va començar el dissabte al concert solidari celebrat al Palau Sant Jordi. Davant 15.000 persones, el periodista va criticar la incompetència dels governants en aquesta crisi humanitària. «Jo crec que aquest no és solament un problema de competències, és un problema d'incompetències», va assenyalar. La Generalitat es va donar per al·ludida i diversos consellers i dirigents de Junts pel Sí i ERC, van atacar Évole a les xarxes socials. Fins i tot, la portaveu del Govern, Neus Munté, va titllar el discurs d'«injust» i «demagògic».

Otero va treure el tema al seu programa aquest dimarts, solidaritzant-se amb ell i explicant la seva sorpresa per la resposta d'alguns dels polítics catalans, ja que, segons ella, Évole cada setmana diu coses «infinitament més fortes». El periodista, visiblement enfadat per la reacció de la Generalitat, va respondre amb ironia: «A partir d'ara he de callar; la solució és callar». Tot seguit Évole va criticar que hi ha consellers que on millor es defensen és a Twitter i que, fins i tot, l'han utilitzat per buscar «el seu minut de glòria».


Comentaris

envia el comentari