Jordi Évole és criticat a les xarxes per la seva última opinió sobre l'empresonament de Junqueras

Évole considera que tant ell, com la resta dels exconsellers que actualment es troben a la presó, tant d'Estremera com a Alcalá Meco són «persones injustament empresonades»
Jordi Évole en una imatge d'arxiu
Jordi Évole en una imatge d'arxiu | La Sexta

Jordi Évole ha tornat a ser molt criticat a les xarxes socials pel seu últim reportatge i publicació a les xarxes socials sobre Oriol Junqueras que no ha agradat gens als partidaris a favor de la unitat d'Espanya. El periodista li ha desitjat un «Bon Nadal, Oriol», amb el seu article d'opinió publicat aquest dilluns 25 de desembre a 'El Periódico', on ha posat de manifest la seva opinió sobre l'empresonament de Junqueras.

 

Évole considera que tant ell, com la resta dels exconsellers que actualment es troben a la presó, tant d'Estremera com a Alcalá Meco són «persones injustament empresonades». Considera que la sortida de Junqueras de la presó seria una de les solucions al problema que està patint tant Catalunya com Espanya.

Les clares paraules d'Évole

«En aquest moment, en què els resultats electorals han deixat un panorama pitjor de què teníem per iniciar una etapa de diàleg, Oriol Junqueras podria jugar un paper fonamental», ha apuntat abans de desitjar-li un bon nadal.

 

Jordi Évole també reconeix en el seu article que no és partidari de la independència, però considera injust l'empresonament de Junqueres i la resta d'exconsellers: «Mai m'he posat el llaç groc que llueix molta gent a Catalunya. No ho llueixo perquè en realitat hauria de portar aquest llaç sempre, no només ara».

La reacció de les xarxes

Aquestes paraules no han agradat gens als seguidors o detractors del reporter de 'Salvados', que no han dubtat a donar el seu punt de vista i criticar tant l'escrit d'Évole com les seves paraules a la xarxa social Twitter.

 

 

 

 

 Comentaris

envia el comentari