Jordi Évole revoluciona les xarxes amb el seu tuit sobre la imputació de Marhuenda

El director de 'La Razón' ha estat imputat per corrupció en l'operació que va portar a la detenció de l'expresident de la Comunitat de Madrid

Francisco Marhuenda, director del diari 'La Razón', va ser imputat ahir dimecres, 19 d'abril, per un cas de presumpta corrupció a la Comunitat de Madrid, relacionada amb l'empresa pública Canal de Isabel II i que també va portar a la detenció de l'expresident de la Comunitat, Ignacio González. Les xarxes socials van esclatar contra Marhuenda, habitual col·laborador televisiu i que és conegut per les delcaracions polèmiques que fa, recuperant missatges, imatges i publicacions del director en el passat.

Però una de les publicacions que més repercussió ha tingut a la xarxa després de saber-se la seva imputació ha estat la del periodista Jordi Évole, un altre habitual en treure de polleguera els polítics i altres figures populars. El periodista ha publicat un enginyós missatge a Twitter que juga amb els dobles sentits i que ha estat tot un èxit. De fet, arriba gairebé al miler de retuits i supera els 1.600 «m'agrada».


Comentaris

envia el comentari