Jordi Giménez, un dels personatges més icònics d''El diario de Patricia', reapareix per explicar la veritat

Segons explica, el programa estava manipulat i li deien per l'auricular com havia de reaccionar
Jordi Giménez, conegut pel seu pas per 'El diario de Patricia' | ¡No tengo tele!

 

Jordi Giménez es va convertir en un personatge històric dins del programa 'El diario de Patricia' per una història molt rocambolesca: segons deia llavors, havia deixat embarassada una noia amb una injecció d'espermatozoides. La situació anava cap a una deriva cada cop més ridícula i esperpèntica a mesura que parlava fins al punt que la seva figura es va convertir en mite, i de mite va passar a formar part d'una de les llegendes més grans dins del programa. Ara, anys després, i amb 32 anys, s'ha atrevit a concedir-li una entrevista a 'El Mundo', explicant la veritat després de l'emissió d'aquell peculiar moment.

Tal com ell mateix revela, va anar al programa perquè volia donar-se a conèixer i aparèixer en algun programa de televisió. La seva aparició a 'El diario de Patricia' va ser un dels seus primers passos i el més sonat de tots ells, encara que ell mateix es defineix com a «cantant, actor i 'showman'». També relatava que hi havia una part artificial al programa, un cert engany perquè segons comentava, rebia diverses ordres. «Em van posar un auricular des d'on m'anaven dient com havien de ser les meves reaccions. Tot d'una sentia 'Posa't seriós', i havia de posar-me seriós perquè fos més creïble i el públic rigués.» D'altra banda, Giménez assegura que, tot i que ja ha passat molt de temps des de la seva memorable aparició, encara són moltes les persones que el reconeixen i ell, fins i tot, no es talla ni un pèl per signar autògrafs i fer-se fotografies.

 

Pel que fa a l'altra protagonista de l'escena, Esther, també va explicar la relació que els unia: pel que sembla, gairebé no es coneixen; de fet era una noia que va conèixer durant un concert a Madrid i, tal com emfasitza, va decidir portar-la al programa per «fotre-la». El motiu era que la noia, presumptament, li va robar quan se la va emportar a l'hotel on s'allotjava. Llavors, Jordi va decidir portar-la al programa. «Els vaig explicar la història als organitzadors del programa i li van trucar sense que ella sabés res de mi», explicava. Sobre el tema de la famosa injecció, Jordi va al·legar que el més probable és que fos una cosa que Esther s'inventés perquè després va saber que Esther tenia el que ell anomenava com «algun problema mental».

 

Jordi Giménez en una de les seves gires com a cantant | Facebook

 

Més recentment, Jordi ha aparegut al programa 'Cámbiame', on va aconseguir una imatge renovada i on va rebre, segons explica, cruels crítiques per part de Pelayo, qui assegurava que no li estranya que no passés els càstings perquè cantava malament i no es vestia bé. Com a anècdota final, Giménez ha confessat que va arribar a visitar 'Operación Triunfo' en qualitat de convidat, però la seva intervenció no es va emetre perquè la productora va considerar que, per una actuació d'un sol cop, no valia la pena gravar-la.