Prime rpla del presentador Jordi González parlant

Jordi González s'enfada i amenaça de trencar la relació si no compleixen el seu desig

Jordi trenca el seu silenci i tensa la corda amb els caps de Telecinco

Jordi González és un presentador de Mediaset conegut per tothom per la seva àmplia carrera professional d'èxit presentant programes d´entreteniment i realities. Parlem d'un comunicador que fa 25 anys que és a la cadena de Paolo Vasile i que, gairebé sempre, ha tingut un gran rendiment. Així, ha anat renovant els seus contractes a la cadena de Fuencarral cada certs anys, encara que en els darrers temps tot ha canviat.

La veritat és que cada vegada té menys protagonisme als programes de la cadena per excel·lència de Mediaset. Tot apunta que la confiança dels seus caps ha minvat després de les crítiques rebudes sobre la seva manera de presentar a les xarxes socials. D'aquesta manera, això ha provocat que fa un temps que no veiem Jordi González a la pantalla petita.

El català trenca el silenci després d'anunciar el seu any sabàtic

Cal recordar que en els darrers anys, la seva presència a Telecinco es va veure relegada a presentar els debats dels diferents realities de la cadena.

Allò que ningú esperava era que, per a la nova edició de Supervivientes 2022, que va començar el 8 d'abril, Jordi González no en formés par: va deixar tots els seus seguidors impactats després d'agafar-se un any sabàtic. És a dir, tot un any sense aparèixer a cap dels programes de la cadena amb què té contracte.

El seu adeu de Telecinco es va produir el darrer febrer, després de la finalització de Secret Story. «M'he pres l'any sabàtic que fa tant de temps desitjava. Qui ho pugui fer, que no ho dubti, va molt bé», assegurava fa quatre mesos.

El comunicador ha deixat clar quines són les seves condicions per tornar

Ara, Jordi González ha parlat de nou al programa El Circ, de Frank Blanco en 8tv. En aquest espai, aquest ha recordat el 20è aniversari de Vitamina N, el programa que Jordi va presentar i va dirigir entre els anys 2002 i 2004 en CityTV.

Pla del presentador Jordi González parlant i gesticulant
Jordi González posa unes condicions per tornar a la televisió. | GTRES

Enmig de l'entrevista, Blanco va preguntar de manera directa al seu convidat si pensa en la seva retirada o aquest any sabàtic només és una parada en la seva carrera.

«Moltes vegades ens hem trobat a casa que una aixeta està oberta i surt aigua, però no t'adones que està sortint aigua fins que algú la tanca. Justament m'ha passat això, han tancat l'aixeta», exposava sobre la seva situació laboral actualment.

«S'ha tancat i he vist que estic millor. Hi ha moments que necessites soroll. Imagina't que vas a la platja i està muda, sense soroll d'onades, seria terrible. Però quan vols pau i tranquil·litat i la tens, s'està molt millor que quan ho intentes en una feina molt estressant i que crema molt», explicava. Amb això, incidia que aquest any sabàtic era una necessitat.

«Tornaré a treballar si m'anima un projecte diferent»

Malgrat les seves paraules, el Jordi no descarta tornar a la televisió, si pot ser en un projecte que no tingui res a veure amb els realities. «Tornaré a treballar al gener si m'anima un projecte diferent d'allò que he fet fins ara», lliscava el presentador català.

Com citàvem anteriorment, la presència del català a la cadena de Fuencarral va baixar els últims anys. Havia passat d'estar sis mesos a l'any conduint els debats de GH DÚO i Supervivientes el 2019, a només tres mesos el 2020 amb Supervivientes: Conexión Honduras i tres més el 2021 amb Secret Story. La casa dels secrets .

Veurem amb què ens sorprèn el presentador de Mediaset i si, finalment, decideix tornar a presentar un reality o es fica de ple en altres projectes més nous.