Jordi González pateix un despreniment de retina a l'ull esquerre

El presentador català va haver de ser operat d’urgència i va estar a punt de quedar-se cec

Jordi González va estar a punt de quedar-se cec
Jordi González va estar a punt de quedar-se cec | Telecinco

Jordi González està passant per durs moments de salut. El passat dilluns el presentador català va estar a punt de quedar-se cec després de patir un despreniment de retina a l'ull esquerre, tal com ha explicat la periodista Pilar Eyre a la revista 'Lecturas'. González va perdre la visió de forma sobtada i va haver de trucar a una ambulància perquè els portessin a l'hospital, on el van operar d'urgència.

La intervenció va durar tres hores i va acabar amb el periodista amb l'ull tapat amb un esparadrap i guardant repòs. La seva evolució és favorable i mostra d'això és la imatge que li va enviar a la periodista durant la seva recuperació. «Publica-la, si vols, perquè es vegi que, malgrat aquest contratemps, no estic intimidat ni estic trist», va dir-li el presentador.

Jordi González amb l'ull esquerre tapat després de ser operat del despreniment de retina
Jordi González amb l'ull esquerre tapat després de ser operat del despreniment de retina | Lecturas

 

Un problema habitual en les persones operades de miopia

Els despreniments de retina són un tipus de contratemps que pateixen les persones operades de miopia, una intervenció a la qual Jordi González es va sotmetre fa uns anys. Una situació que, en el cas del presentador, es veu agreujada per haver de suportar llums potents, com són els focus d'un plató de televisió. De fet, González ja havia patit un despreniment de retina l'any passat, tot i que en aquella ocasió va ser a l'ull dret.

Un nou programa a Telecinco

Aquest contratemps arriba en el pitjor moment per al periodista. I és que, després del fracàs del seu programa 'Hechos reales' aquest estiu, Telecinco li havia confiat la presentació d'un nou programa amb entrevistes, debat i actualitat periodística en 'prime time' i que s'havia d'estrenar d'aquí no gaire.

«Ja estava tot beneït, a punt per sortir. Però ara estem pendents de veure què passa amb la meva recuperació», explica Jordi González, que estava molt il·lusionat amb el nou projecte que li havia ofert la cadena de Mediaset i amb el qual volia tornar a assolir l'èxit que ja va aconseguir presentant 'La Noria' entre 2007 i 2012.


Comentaris

envia el comentari